FreePrograms.me

Program mobogenie pro OS Android


Každý uživatel moc dobře ví, že dnes bylo vytvořeno obrovské množství programů pro počítače. Totéž lze říci o chytrých telefonech. Dnes můžete svůj smartphone vybavit desítkami užitečných programů. Dnes budeme hovořit o programu Mobogenie. Mobogenie jsou dvě aplikace v jedné. Pomocí něj můžete stahovat mediální soubory a také používat tento program jako úložiště aplikací. Pravděpodobně jste povědomý Obchod s aplikacemi Play Market. Mobogenie tedy svou funkčností připomíná Play Market, jen je o stupínek níže.

Za zmínku také stojí, že v programu Mobogenie se skrývá ještě jedna funkce. Pokud tento program používáte na počítači, pak v něm najdete službu správy telefonu a další zajímavé funkce.

Správa vašeho smartphone nebo tablet s OS Android, instalace a odinstalace různých aplikací, úprava kontaktů, práce se SMS zprávami, vytváření záložních kopií dat – to není úplný výčet možností a funkcí programu Mobogenie. Za zmínku také stojí, že všechny funkce, které jsou v tomto programu, jsou velmi pohodlně uspořádány.

Ze všeho výše napsaného můžeme usoudit, že program Mobogenie je vynikající nástroj se spoustou užitečných funkcí. Ale ne všechno je tak dobré. Mnoho uživatelů tento program velmi nesnáší. A jsou pro to důvody.

První důvod se objeví ihned po instalaci Mobogenie. Některé antivirové programy na to začínají „nadávat“. Třeba takové antiviry Avast, ESET NOD 32 и Dr. Web najít viry v programu Mobogenie. Ostatní antiviry na něm nic podezřelého nenajdou.

Druhým důvodem je, že Mobogenie se může nainstalovat bez vědomí uživatele. Jinými slovy, tento program je často distribuován s nějakým svobodným softwarem. Není těžké uhodnout, že později bude velmi obtížné odstranit program Mobogenie, ale je to možné. Jak vidíte, program Mobogenie je značně kontroverzní. Ale na základě jeho popisu a prohlášení od vývojářů obsahuje výkonné funkce. Pokud chcete tento program používat na svém telefonu Android, můžete si stáhnout Mobogenie z odkazu níže.

Stáhněte si Mobogenie zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.mobogenie.com/ru/
10. června 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 11:07
    Zajímavý program pro práci na telefonu přes počítač.