FreePrograms.me

Ladění kytary online

Настраиваем гитару онлайн

Ale hned je třeba poznamenat, že toto zařízení stojí nějaké peníze. Proto, pokud za to nechcete utrácet peníze, můžete kytaru naladit pomocí softwarový tuner. S takovými programy můžete snadno a přesně naladit kytaru. Tunerové programy již byly prezentovány na našem webu. Proto se dnes podíváme na některé online služby, které vám umožní naladit si kytaru v prohlížeči lyubom online. První online služba pro ladění kytary je na webu http://tuneronline.ru. Celý princip ladění kytary je plně vysvětlen zde. Chcete-li naladit kytaru pomocí této online služby, musíte pouze postupovat podle pokynů uvedených na webových stránkách.

O této online službě lze také říci, že je ideální pro začínající kytaristy. Zde se můžete naučit kytarové akordy, sledovat instruktážní videa a mnoho dalšího.

Pokud nejste spokojeni s první službou, pak můžete využít online ladění kytar na webu http://gitarre.ru/nastroyka-6-ti-strunnoy-gitary-on-line. Vše je zde také jednoduché a přehledné. Kliknutím na odkaz se vám zobrazí krk kytary, který je podepsán. Vše, co musíte udělat, je zahrát požadovanou notu a začít ladit kytaru na základě zvuku, který bude produkován.

Na této stránce je možné naladit jak 12strunnou, tak sedmistrunnou kytaru a mnoho dalšího. Navíc je zde spousta užitečného materiálu. Například, stejně jako na předchozí stránce, jsou zde kytarové akordy.

Další služba na ladění kytary je na webu http://guitarlesson.ru/soft/nastrojka-gitary-onlajn.html. Princip nastavení je zde do značné míry podobný předchozím. Ale na rozdíl od nich zde při ladění každé struny existuje stupnice, ve které se lze velmi snadno orientovat. Služeb pro naladění kytary je online na internetu dostatek. Tento článek představuje ty nejoblíbenější. Za zmínku také stojí, že použití programu tuner usnadňuje ladění kytary.
29. května 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 19:46
    No, určitě to zní zajímavě, ale vyzkoušel bych to na vlastní kůži. Jsem moc zvědavý, jestli nastavení funguje. 
  2. NIKITA2613
    NIKITA2613
    6. prosince 2023 11:43
    Skvělý článek o ladění kytar, pro začátečníka je to prostě skvělý, ne článek