FreePrograms.me

Online služby pro střih videa

Обрезка видео онлайн



Často nastanou situace, kdy potřebujete oříznout konkrétní video. Například když se některá část filmu zdála velmi užitečná a zajímavá, nebo amatérský záznam na začátku byl nekvalitní.

Výběr webu pro úpravu souboru videa



Po výběru souboru pro řezání byste si měli vybrat online zdroj, který splní úkol. Je lepší dát přednost portálům, které to dělají zdarma a nevyžadují registraci ani telefonní číslo. Je důležité, aby stránka uměla pracovat s videonahrávkami ve formátu, ve kterém je vaše nahrávka uložena. Konverze je samostatný proces náročný na práci a mnoho zdrojů pracuje s většinou známých formátů bez něj.

Oříznutí videa není obtížný úkol. Je však třeba si uvědomit, že všechna videa, která uživatelé zveřejňují online, tak či onak, zůstávají na internetu. Proto pro záznamy, které nechcete zveřejňovat, můžete použít jiné programy, které vyžadují stažení a instalaci. Mohou být také jednoduché, mají podobnou funkčnost a mohou být rusifikovány. Hlavní výhodou práce online je rychlost zpracování. Kromě toho lze oříznutí provádět bez ohledu na operační systém - potřebujete pouze přístup k internetu. Při ořezávání souboru je důležité, aby jeho první snímek i poslední snímek byly smysluplné a nerozmazané. To zjednoduší vnímání obrazu a záznam bude vypadat celistvě a srozumitelně.

Metoda 1: Online řezačka



Pokud si vyberete mezi nejoblíbenějšími internetovými zdroji, které poskytují možnost ořezávání videí, první na seznamu bude web Online-cutter. Rozhraní je poměrně jednoduché a nezpůsobí žádné potíže, navíc je vše v ruštině.

Přejděte na webovou stránku Online-cutter https://online-video-cutter.com/ru/

  1. Nejprve musíte kliknout na "Otevřít soubor" - aktivní tlačítko uprostřed okna.



  2. Budete vyzváni k výběru souboru. V souladu s tím musí být v počítači. Po výběru videa si jej online procesor stáhne pro další úpravy.

    Процесс загрузки видео на сайт Online-cutter



  3. Po stažení můžete vybrat oblast, kterou chcete uložit jako nový soubor. Ve spodní části obrazovky se objeví videosekvence se dvěma posuvníky, první je zodpovědný za začátek, druhý za konec. Jimi omezenou oblast lze zapnout a prohlížet. Poté po výběru požadovaného fragmentu klikněte "Plodina".

    Процесс обрезки видео на сайте Online-cutter




Metoda 2: Integrovaný nástroj YouTube



Populární stránka tuto funkci také nabízí, ale pouze registrovaným uživatelům po autorizaci. Registrace zde je bezplatná a bezpečná. Bohužel můžete zkrátit pouze videa přidaná do vašeho profilu. Ale v budoucnu to lze snadno sdílet.

Přejděte na web YouTube https://www.youtube.com/

  1. Po přihlášení ke svému účtu vyberte "Přidat video". Pokud není určen k veřejnému prohlížení, pak parametr při přidávání musí obsahovat hodnotu "Přístup přes odkaz".

    Загрузка видео на YouTube



  2. Jakmile se na účetním listu objeví nový záznam, musíte jej vybrat a kliknout "Vylepšit video". V pravém rohu obrazovky bude možnost "řezání".

    Обрезка видео на YouTube



  3. Výsledek lze uložit a na kanálu již bude v upravené podobě. Je také možné stáhnout soubor do počítače a odstranit jej z veřejného přístupu.


Při nahrávání videa YouTube nabízí zanechání obrázku, který se zobrazí před jeho načtením. Může to být buď snímek ze souboru, nebo obrázek třetí strany. Vývojáři webu je často aktualizují, takže algoritmus se může mírně lišit od toho, co je navrženo v této lekci.


Metoda 3: Wincreator



Zdroj v angličtině, který dokáže zpracovat pouze malé video. Jinak se ale od ostatních procesorů příliš neliší.

Přejděte na webovou stránku Wincreator http://www.wincreator.com/video-cutter

  1. Soubor musíte stáhnout kliknutím "Vyberte soubor". Musí být uložen v počítači nebo připojeném paměťovém zařízení.

    Загрузка видео для обрезки на сайт Wincreator



  2. Po stažení můžete video změnit pomocí posuvníků 1 a 2, stránka automaticky přehraje zbývající část. Po všech manipulacích musíte stisknout "Končím, tvoř!".

    Процесс обрезки видео на сайт Wincreator



  3. Video bylo upraveno, zbývá jen stáhnout!

    Скачивание обрезанного видео с сайта Wincreator


Některé stránky a programy poskytují další a rozmanité funkce, díky kterým můžete přidat hudbu na pozadí, originální efekty a další neobvyklé funkce, díky kterým bude film nebo video obzvláště krásné a oblíbené.

15. září 2018 8
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    4. prosince 2023 20:46
    tolik potřebné online služby! který velmi dobře stříhá videa! 
  2. Stasone
    Stasone
    5. prosince 2023 21:05
    Nemyslel jsem si, že můžete oříznout video online, myslel jsem, že si musíte něco stáhnout
  3. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 10:14
    Všechny metody jsou cool a účinné. Svou práci dělají perfektně.
  4. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 13:44
    Páni, nemyslel jsem si, že můžete upravovat videa online
  5. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 23:23
    Nejlepší služby pro stříhání videí, můžete snadno oříznout okamžik, který není potřeba