FreePrograms.me

Počítačový gadget Yandex.Weather

Гаджет для компьютера Яндекс.Погода

Obecně platí, že gadget je konkrétní zařízení, které je navrženo tak, aby člověku usnadnilo život. Gadgets Dnes jsou rozšířeny ve všech sférách lidského života a činnosti. Zajímají nás softwarové vychytávky. Takový gadget je chápán jako malá aplikace, která poskytuje určité, dalo by se říci vysoce specializované informace. Existují například softwarové vychytávky, které ukazují dynamiku směnných kurzů. Dnes budeme mluvit o gadgetu, který zobrazuje předpověď počasí. Tento gadget se nazývá Yandex.Weather.

V zásadě se o této vychytávce nedá moc mluvit. Hlavním a jediným účelem této aplikace je poskytovat údaje o počasí. Vše, co potřebujete, je stáhnout, nainstalovat a nakonfigurovat nastavení pro tuto aplikaci. Po instalaci se gadget Yandex.Weather automaticky nakonfiguruje a zobrazí počasí ve vašem městě. Pokud si ale přejete, můžete si jej nakonfigurovat tak, aby ukazoval počasí v jakékoli lokalitě.

Na ploše bude aplikace Yandex.Weather vypadat jako letadlo. Můžete si vybrat vzducholoď nebo horkovzdušný balón. Tento gadget také automaticky mění svůj vzhled na základě denní doby a povětrnostních podmínek. Pokud chcete vždy znát přesnou předpověď počasí, stáhněte si a používejte gadget Yandex.Weather.
04. května 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Anton
    6. května 2015 18:15
    Díky za widget
  2. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 17:04
    V telefonu mám počasí z Yandexu a teď to bude v počítači. Děkuju.