FreePrograms.me

Převod souboru JPEG do formátu PDF

Конвертируем файл JPEG в формат PDF

Práce se stejným typem dat, která mají různé formáty, může být velmi obtížná. Zvláště pokud máte program, který pracuje pouze s určitým formátem dat. Máte například v počítači kancelářský balík Microsoft Word a byl vám zaslán elektronický dokument ve formátu PDF. V takových situacích se bez speciálního převodníku neobejdete. Každý uživatel dnes pravděpodobně operuje s různými grafickými soubory. Všechny tyto soubory mají různé formáty. Jedním z nejpopulárnějších formátů grafických souborů je dnes formát JPEG. Nebudeme se zabývat podrobnostmi tohoto formátu, ale jednoduše odpovíme na následující otázku: "Jak převést soubor JPEG do PDF?" Odpověď na tuto otázku je zřejmá: musíte použít nějaký převodník.

Chcete-li převést jakékoli soubory, můžete použít program nebo online službu. Dnes se podíváme na program, který je schopen převádět soubory JPEG do formátu PDF. Název tohoto programu je jednoduchý, ale zcela vypovídá o tom, co program dělá. Říká se tomu JPEG to PDF.

Tento program funguje na počítačích s nainstalovaným OS Windows. Jazyk rozhraní je angličtina. To by však uživatelům nemělo způsobit žádné potíže, protože rozhraní programu je extrémně intuitivní a srozumitelné.

JPEG to PDF snadno převede obrazový soubor JPEG do formátu PDF. Ale to není jediná funkce tohoto programu. Dokáže převést i jiné grafické formáty do PDF. A mimochodem, počet obrazových formátů, se kterými program umí pracovat, je poměrně velký. Aplikace JPEG to PDF podporuje asi 87 grafických formátů. To jsou velmi působivé postavy.

Za zmínku také stojí, že tento program provádí konverzi rychle a efektivně. Zde také můžeme říci, že pomocí programu JPEG to PDF můžete převést jak část, tak celý obrázek do formátu PDF. Program je také plný dalších nastavení pro práci s převedeným souborem. Chcete-li převést grafický soubor JPEG do formátu PDF, můžete použít různé metody. Jedna taková metoda je uvedena v tomto článku.

Stáhněte si zdarma JPEG do PDF


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.softportal.com/getsoft-27465-jpeg-to-pdf-2.html
03. května 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 17:02
    Díky za odkaz na převodník, potřebuji ho nutně k práci.