FreePrograms.me

Převeďte z XLSX na XLS pomocí online služeb

Конвертируем из XLSX в XLS с помощью онлайн-сервисов


Navíc se to velmi často stává: některé formáty jsou téměř totožné. Jediné, co je odlišuje, jsou verze programů, ve kterých se používají. To vše lze například říci o souvisejících formátech XLSX и XLS. Dnes si o nich povíme.

XLSX a XLS jsou formáty programu Microsoft Excel, který je součástí v sadě Microsoft Office. Tento program je navržen pro práci s tabulkami. Jediný rozdíl mezi těmito formáty je ten, že se používají v různých verzích aplikace Microsoft Excel. To je důvod, proč někteří uživatelé potřebují převést jeden formát na jiný.

Tyto formáty můžete převést pomocí speciálních programů nebo služeb. Budeme mluvit o online službách.

Standardní převodník


První stránka, která převádí formáty XLSX na formáty XLS, se nazývá Standard Converter. Musíte jít na web. Vyberte požadované formáty pro převod a poté nahrajte soubor. Poté stačí kliknout na „KONVERTOVAT".

 Přejděte na webovou stránku http://convertstandard.com/ru/Xlsx2Xls.aspx

Convertio


Další velmi pohodlná stránka. Rozhraní je jednodušší než u předchozí služby, ale funkčnost není o nic horší. Princip fungování je stejný. Nahrajte soubor, který chcete převést, a kliknutím na tlačítko spusťte proces převodu.
 
 Přejděte na webovou stránku https://convertio.co/ru/xlsx-xls/

Zkontrolovali jsme pouze dvě služby, které umožňují převádět formáty XLSX na formáty XLS. Můžete popsat více služeb, ale princip jejich fungování je stejný. A služby popsané v tomto článku mají nejjednodušší a nejintuitivnější uživatelské rozhraní.

22. března 2016 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    6. prosince 2023 14:51
    velmi pohodlný a vysoce kvalitní převod souborů! Díky moc! 
  2. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 23:17
    Podařilo se mi snadno převést xlsx na XLS, děkuji mnohokrát