FreePrograms.me

Alarm Clock - počítačový budík

Alarm Clock - компьютерный будильник

Nejčastěji používáme budík na našem telefonu. To je opravdu velmi pohodlné, protože každý telefon má vestavěný budík. Ale stojí za zmínku, že mnoho uživatelů počítačů si na ně instaluje také programy budíku. To je program, o kterém budeme dnes mluvit. Proč vůbec? nastavit budík na počítači? Tuto otázku si položí mnoho uživatelů. Ale musíte uznat, že pro mnoho z nás počítač funguje nepřetržitě. A přídavný budík nikomu neublíží. Kromě toho má počítačový budík více funkcí než budík na telefonu.

Program Budík je perfektní pro ty, kteří hledají jednoduchý a kvalitní budík do svého počítače. Okamžitě lze poznamenat, že tento program je velmi pohodlný a jednoduchý budík, který má zase některé dobré doplňkové funkce.

Pomocí programu Budík můžete nastavit počet budíků, které potřebujete, přičemž každému z nich poskytnete individuální nastavení. Není těžké uhodnout, že pomocí nastavení programu lze nastavit jak jednorázové, tak opakované alarmy. Uživatel si také může vybrat dny v týdnu, melodii budíku, textové připomenutí budíků a mnoho dalšího.

Budík má sadu vestavěných melodií, které můžete nastavit jako tón budíku. Pokud uživateli nevyhovují vestavěné melodie, pak si může jako signál budíku snadno nastavit libovolnou melodii MP3, kterou má v počítači.

Za zmínku také stojí další pozoruhodná vlastnost programu Budík. Pomocí tohoto programu můžete přepnout počítač do režimu spánku a nebát se zaspání. Program Budík je schopen samostatně probudit počítač z režimu spánku a přehrát v něm nastavený budík.

Můžete říci pár slov o rozhraní a podporované platformě programu. Rozhraní budíku je poměrně jednoduché. Má 2 jazyky, a to ruštinu a angličtinu. Budík funguje na počítačích s nainstalovaným OS Windows. Pokud potřebujete kvalitní počítačový budík, pak si nainstalujte program Budík.

Stáhněte si Budík zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.softportal.com/getsoft-34437-free-alarm-clock-2.html
01. května 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    5. prosince 2023 16:55
    Existuje takový budík. Já například žádnou skutečnou nemám.