FreePrograms.me

Ошибка 1406

Ошибка 1406

Počítačové chyby přicházejí v mnoha různých typech. Některé chyby se objeví, když selže internetové připojení, a některé počítačové chyby se mohou objevit během normální instalace jakýchkoli programů. Všechny chyby se liší svým charakterem a způsobem odstranění. Ale stojí za zmínku, že bez ohledu na složitost počítačové chyby lze kteroukoli z nich opravit. Podívejme se na chybu 1406. Během této chyby se zobrazí okno s následujícím textem: "Chyba 1406 Nelze zapsat hodnotu do klíče \SOFTWARE. Ujistěte se, že máte potřebná oprávnění ke klíči nebo kontaktujte podporu." To znamená, že některé hodnoty nelze zapsat do registru vašeho systému. Nejčastěji se tato chyba vyskytuje během instalace Sada Microsoft Office.

Chyba 1406 se může objevit z několika důvodů. Například uživatel, který instaluje balíček aplikací Microsoft Office, nemusí mít dostatečná práva ke změně dat v registru. Ve vašem systému může být také nainstalována aplikace třetí strany, která blokuje přístup k určitému umístění v registru. Existuje několik způsobů, jak opravit chybu 1406.

První věc, kterou můžete zkusit, je nastavit "Úplná kontrola" pro položky registru, které jsou uvedeny v chybě 1406. Chcete-li tedy přejít do systémového registru, budete muset zavolat nabídku "běh"a zadejte příkaz do okna"regedit". Poté stiskněte tlačítko "OK".
Ошибка 1406


Poté se dostanete do nabídky nazvané „Editor registru“. Zde budete muset vybrat následující cestu v levém rohu nabídky: "Aktualizace HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Installer". Ve složce "Instalační„Musíte kliknout pravým tlačítkem myši a vybrat „Oprávnění“ a v něm zaškrtnout políčko „povolit úplný přístup pro vašeho uživatele“.


Totéž je třeba udělat pro větev registru "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Installer\inprogress".

Během instalace můžete zkusit zakázat aplikace třetích stran. Můžete to udělat v nabídce "Automatické zálohování". Po deaktivaci aplikace třetí strany zkuste znovu nainstalovat balíček aplikací Microsoft Office. Pokud vše fungovalo, restartujte počítač a poté můžete aplikaci třetí strany, kterou jste deaktivovali, znovu povolit. Chybu 1406 lze vyřešit v několika způsoby Ve většině případů stačí provést operace oprávnění v systémovém registru, ale pokud to nepomůže, můžete použít druhou metodu - zakázání aplikací třetích stran.
11. ledna 2015 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Daniil Dianov
    12. listopadu 2015 14:22
    Nemám InProgress((((
  2. Daniil Dianov
    29. listopadu 2015 15:47
    co dělat, když nedochází k InProgress
  3. Shaty
    Shaty
    4. prosince 2023 12:59
    Nastavil jsem úplný přístup k záznamům registru a chyba zmizela.