FreePrograms.me

Pokročilé SystemCare zdarma 17.3.0.204

Advanced SystemCare od IObit je známá svým nejjednodušším přístupem „jedním kliknutím“ k čištění, optimalizaci, zrychlení Windows a ochraně vašeho PC, i když nabízí i detailní ruční ovládání nastavení a doplňkových funkcí.

Díky zcela novému uživatelskému rozhraní se nová verze Advanced SystemCare snadněji používá a poskytuje intuitivnější prostředí než kdy dříve. Advanced SystemCare navíc přidává mnoho nových funkcí pro další optimalizaci a ochranu vašeho počítače. Za prvé, nový režim AI dokáže inteligentně vyčistit a optimalizovat váš počítač na základě toho, jak jste optimalizaci počítače používali dříve. Za druhé, nový Launch Manager výrazně rozšířil databázi launcheru, aby poskytoval kompletní správu všech položek při spuštění pro rychlejší spouštění počítače. A konečně, nová verze ochrany systému, ochrany prohlížeče a ochrany soukromí poskytuje komplexní ochranu před viry, spyware, phishingovými podvody, útoky na těžbu kryptoměn, podezřelými e-maily, úpravami domovské stránky a vyhledávačů, otravnými reklamami, neoprávněným přístupem k citlivých dat, krádeže digitální identity a další rizika spojená s prací na internetu.
Kromě těchto nových funkcí Advanced SystemCare také vylepšil téměř všechny moduly. Výrazně vylepšené algoritmy čištění nevyžádaných souborů a ochrany soukromí umožňují hlouběji a důkladněji vyčistit nevyžádané soubory a stopy ochrany soukromí. Pokročilý monitor výkonu pomáhá monitorovat využití RAM/CPU/Disku vašeho PC, teplotu CPU/GPU/základní desky a rychlost ventilátoru v reálném čase a umožňuje rychle ukončit procesy s vysokým využitím RAM/CPU/Disk pro zrychlení vašeho PC. Optimalizovaný režim Turbo Boost dokáže automaticky a inteligentním způsobem zastavit nepotřebné položky, aplikace a služby při spouštění a dále zrychlit váš počítač. A výrazně vylepšený software updater vám pomůže aktualizovat váš software na nejnovější verze co nejdříve. V neposlední řadě Advanced SystemCare také přepracovává a vylepšuje více než 10 užitečných nástrojů, jako je Oprava systému, RAM, Internet Booster, Finder Large File Finder, Disk Cleaner, Registry Cleaner, File Shredder, Deletion Recovery, FaceID a DNS Protector pro další čištění a optimalizaci váš počítač.

IObit Advanced SystemCare Free obsahuje další nástroje, jako je deaktivátor programů, který deaktivuje nepotřebné procesy na pozadí, HomePage Protection, která zabraňuje neoprávněným změnám na domovské stránce vašeho prohlížeče a vyhledávače, a ManageMyMobile, který vám pomůže vyčistit, spravovat procesy a odstranit malware z váš smartphone se systémem Android (vyžaduje instalaci Advanced MobileCare). ManageMyMobile také získává informace o vašem zařízení, umožňuje vám pořizovat snímky obrazovky v reálném čase a je schopen zobrazovat fotografie, hudbu, videa, kontakty a aplikace na vašem počítači.

Níže si můžete stáhnout Advanced SystemCare Free verzi 17.3.0.204

Pokud hledáte sadu, která poskytuje zabezpečení a nabízí optimalizační funkce pro váš počítač, IObit Advanced SystemCare Free je all-in-one řešení doporučené pro kompletní péči. 



26. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný