FreePrograms.me

eM klient 10.0.3117

Program eM Client je poměrně atraktivní e-mailový klient s pohodlným ovládáním, má na palubě nejen kalendář, kontakty a úkoly, ale můžete si také vyměňovat rychlé zprávy. Program byl vytvořen pro Windows, po spuštění najdete atraktivní rozhraní a užitečné funkce, které osloví uživatele jakékoli úrovně, protože na to bez problémů přijdete.

Program obsahuje všechny základní možnosti pro kvalitní a pohodlné používání vaší schránky – příjem, čtení, odpovídání, přeposílání dopisů atd.
Tato aplikace podporuje téměř všechny e-mailové servery a také umožňuje importovat existující data z jiných oblíbených e-mailových programů, jako je Outlook, Windows Live Mail a Thunderbird. Rozhraní programu je velmi pohodlné, a i když se uživatel dříve nesetkal s žádným e-mailovým klientem, nebude zvládnutí funkčnosti eM klienta obtížné, což vám umožní přizpůsobit si mailer co nejpohodlněji.
Bezplatná verze umožňuje organizovat práci se 2 nezávislými boxy.
Klient vám umožní zálohovat a obnovovat data, umí importovat informace z programů jako Thunderbird, Microsoft a další, umí naopak exportovat poštu, má vyhledávací systém a funkci přesunu.
Nedávno eM Client podporuje ruský jazyk, takže pokud jste plánovali najít Russifier, neměli byste to dělat před sebou s ruskou verzí, i když ne vše bylo přeloženo, ale většina je přesná. Program spotřebovává mírné množství systémových prostředků, pracuje poměrně rychle a pokud jde o řešení chyb připojení, neměli byste na to vždy spoléhat, protože ne všechny chyby může program správně zpracovat.
Zde je stručný popis hlavních funkcí programu:

  • Mail. eM Client vám umožňuje mistrovsky spravovat vaše e-maily pomocí výkonných funkcí, jako je šifrování zpráv, zpožděné odesílání, rychlý text, překlad zpráv a mnoho dalšího. Svou doručenou poštu si můžete snadno přizpůsobit pomocí pravidel, šablon, podpisů a motivů. Svou poštu můžete také zobrazit v různých režimech: podle data, odesílatele, předmětu nebo konverzace.
  • Kalendář a úkoly. eM Client vám umožňuje organizovat si práci a nenechat si ujít nic důležitého díky integrovanému kalendáři a seznamu úkolů. Můžete vytvářet a upravovat události a úkoly, připojovat soubory a poznámky, nastavovat připomenutí a opakování. Svůj kalendář a úkoly můžete také synchronizovat s dalšími službami, jako je Kalendář Google nebo Microsoft To Do.
  • Kontakty. eM Client vám umožňuje spravovat vaši síť kontaktů a vědět, na koho se v jakékoli situaci obrátit. Můžete importovat a exportovat kontakty z různých zdrojů, upravovat jejich detaily a fotografie, vytvářet skupiny a kategorie. Kontakty můžete také synchronizovat s jinými službami, jako jsou Kontakty Google nebo Kontakty na iCloudu.
  • Poznámky. eM Client vám umožňuje uchovávat vaše myšlenky a nápady v bezpečí a přístupné pomocí vestavěného poznámkového bloku. Můžete vytvářet a upravovat poznámky, připojovat soubory a obrázky a organizovat poznámky podle složek a barev. Své poznámky můžete také synchronizovat s dalšími službami, jako je Google Keep nebo Evernote.
  • Povídání. eM Client vám umožňuje komunikovat s přáteli a kolegy prostřednictvím chatu, hlasových hovorů a videohovorů. Můžete se připojit k různým chatovacím službám, jako jsou Google Hangouts nebo Facebook Messenger, a také vytvářet skupinové chaty a sdílet soubory. Můžete také integrovat chat se svou poštou a kontakty pro efektivnější komunikaci.

Seznam výhod a vlastností eM klienta:

  • profesionální řešení pro obchodníky;
  • můžete importovat dopisy, šablony a další data z e-mailových klientů třetích stran;
  • vyhledat potřebné zprávy přímo v okně programu;
  • přidání více poštovních schránek;
  • automatické připojení k poštovním serverům;
  • snadná instalace a použití;
  • plánovač úkolů, kalendář, adresář, poznámky;
  • Russified rozhraní.
Boční panel zobrazuje obvyklá okna, kde je umístěna chronologie korespondence, chat pro virtuální dialog a seznam plánovaných úkolů.

EM Client podporuje technologie S/MIME a PGP pro šifrování e-mailů a digitální podpisy. Aby se šifrovaná komunikace dále zjednodušila a byla přístupnější pro každého, je eM Client vybaven službou pro vyhledávání veřejného klíče PGP – eM Keybook. Každý, kdo chce posílat a přijímat šifrované zprávy, to může udělat právě teď pomocí eM Keybook a eM Client.

Níže si můžete zdarma stáhnout software eM Client verze 10.0.3117

eM Client je spolehlivá a snadno použitelná aplikace pro práci s e-mailem a dalšími typy komunikace.

 

08. července 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný