FreePrograms.me

Jakýkoli přehrávač médií 2014.5.17

Any Media Player je neuvěřitelně užitečný a všestranný přehrávač médií, který dokáže pracovat s téměř jakýmkoli formátem médií. Má širokou škálu funkcí, jako je možnost upravit poměr stran videa, upravit hlasitost a rychlost přehrávání a procházet jednotlivé stopy. Uživatelské rozhraní je intuitivní a snadno se používá, takže je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí přehrávat mediální soubory. Vřele doporučujeme!

Jakýkoli přehrávač médií podporuje 0,5x/1x/2x zoom, režim celé obrazovky, ovládání průběhu přehrávání a ovládání hlasitosti. Jakýkoli přehrávač médií podporuje asociaci souborů. To vám umožní jednoduše dvakrát kliknout na video nebo zvukový soubor a přehrát jej. Jakýkoli přehrávač médií podporuje drag and drop. Video nebo audio soubory můžete přetáhnout do okna programu a přehrát je. Jakýkoli přehrávač médií zobrazuje miniatury videí jako seznam stop. To je velmi užitečné pro náhled videa. Tento program můžete také použít k vytváření a úpravě seznamů skladeb. Jakýkoli přehrávač médií může převádět video a audio soubory do různých formátů. Může také extrahovat zvukovou stopu z video souboru. Jakýkoli přehrávač médií lze používat samostatně a nevyžaduje žádné další součásti. Své video a audio soubory můžete snadno prohlížet a kontrolovat lépe kontrolovaným způsobem.

Aplikace má velmi cool rozhraní a můžete si snadno přizpůsobit barvy tak, aby vyhovovaly vašim potřebám. Má základní funkce, jako je zoom, seznam skladeb, oblíbené položky atd.

Níže si můžete stáhnout Any Media Player verze 2014.5.17

Pro zlepšení uživatelského zážitku poskytuje Any Media Player podrobnou navigaci a plné ovládání přehrávání a umožňuje uživatelům přizpůsobit si titulky, zvukové stopy a videa během přehrávání, podporuje více jazyků atd.

 

05. května 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný