FreePrograms.me

Epic Privacy Browser 104.0.5112.8

Epic Privacy Browser je rychlý, soukromý a bezpečný webový prohlížeč na bázi chromu, který blokuje reklamy, sledovače, otisky prstů, kryptominaci, ultrazvukové alarmy a další.

Z tohoto webového prohlížeče byly odstraněny téměř všechny funkce a nástroje, které lze použít ke sledování akcí uživatelů: pluginy nejsou podporovány, historie procházení a hesla se neukládají, soubory cookie jsou blokovány, mezipaměť je automaticky vymazána, není zobrazena výzva v adresním řádku , je deaktivován automatický překladač a mnoho dalšího.
Mezi dostupnými možnostmi stojí za vyzdvihnutí vestavěný nástroj Do Not Track, který blokuje analýzu webu, reklamní sítě, požadavky sociálních sítí a další prvky, které sledují vaši aktivitu až po stisknutí konkrétní klávesy.
Co je také zajímavé, je vestavěný proxy server. Tato funkce se aktivuje ručně a mění polohu uživatele pro všechny vyhledávače v New Jersey (USA). To zabraňuje vyhledávačům přiřazovat uživatelské dotazy k jejich skutečné IP adrese.
Základní možnosti:

  • Do Not Track funkce blokování sledování;
  • přesměrování proxy - server pro nahrazení IP adres;
  • bezpečné vyhledávání;
  • smazání všech statistik a historie při zavření prohlížeče;
  • vypnutá podpora pluginů atd.

Lidé, kteří se zajímají o ochranu své bezpečnosti při používání internetu, určitě považují Epic Browser za skvělý nástroj. Ačkoli není tak rychlý jako některé z populárnějších webových prohlížečů, je zcela zdarma a má další výhodu v tom, že blokuje reklamy, aby se staly minulostí.

Stáhněte si program Epický prohlížeč soukromí verzi 104.0.5112.8 můžete níže

Instalací Epic na svůj nový počítač a přihlášením ke svému účtu získáte přístup ke své knihovně počítačových her. Zakoupené hry můžete nainstalovat, aniž byste k nim museli stahovat instalační soubory a záplaty nebo ukládat licenční klíče.
22. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný