FreePrograms.me

Přehrávač POT 1.7.22229

Potplayer je výkonný softwarový multimediální přehrávač typu vše v jednom, který přehrává většinu mediálních formátů vyvinutých pro operační systém Microsoft Windows přední jihokorejskou internetovou společností Kakao.

-

Existuje mnoho bezplatných přehrávačů médií třetích stran a PotPlayer je další skvělou možností pro přehrávání videí a hudby. 
Zatímco většina lidí nyní poslouchá streamovanou hudbu nebo video, jsou chvíle, kdy nemáte datové připojení a lokálně uložené soubory jsou vaší jedinou možností. PotPlayer je vynikající přehrávač médií, který zvládne velké množství typů mediálních souborů. 
Kvalita přehrávání bude záviset na hardwaru, na kterém je program nainstalován, ale v testech PotPlayer neměl problémy s přehráváním souboru 1,6 GB MOV, 865 MB MKV nebo 1,4 GB AVI. Menší soubory by se měly přehrávat bez problémů. Můžete přepínat informace o souborech a zobrazovat podrobné informace o souborech, včetně využití procesoru. 

Aplikace má oproti jiným přehrávačům videa spoustu výhod, má funkce pro nastavení nejen zvuku a videa, ale i titulků. Videopřehrávač umí přehrávat dílčí soubory, podporuje všechny formáty včetně 3D, čímž odpadá nutnost použití dalších kodeků. Pomocí různých video a audio filtrů můžete přidat efekty a zlepšit kvalitu přehrávání. Aplikace také obnovuje poškozené soubory AVI, podporuje TV kanály a TV, DVD, HDTV zařízení. Mezi další užitečné možnosti přehrávače videa patří ekvalizér, mnoho barevných schémat a vestavěných krytů a možnost nahrávat video nebo zvuk do samostatného souboru.

Níže si můžete stáhnout POT Player verze 1.7.22229

Soubory .ass a .srt aplikace PotPlayer mají podporu titulků a přehrají titulky, pokud jsou ve stejné složce jako soubor videa. Počet možností v PotPlayer je velký. PotPlayer můžete optimalizovat, abyste dosáhli nejlepšího výkonu, ale výchozí nastavení je pro většinu videí v pořádku.

14. června 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný