FreePrograms.me

NexusFile 5.3.3.5532

NexusFile nabízí dobrou alternativu k vestavěné aplikaci Průzkumník Windows pro prohlížení souborů v počítači. Aplikace je docela schopná a přichází se všemi funkcemi, které budete potřebovat pro každodenní správu souborů jako příležitostný nebo pokročilý uživatel. Mezi další aplikace podobné NexusFile patří XYplorer a Commander Explorer. NexusFile je k dispozici zdarma a lze jej použít pro osobní nebo obchodní účely.

Jako každý moderní správce souborů obsahuje i NexusFile FTP klienta se správcem webu a modulem pro protokolování všech provedených operací. Mezi charakteristické vlastnosti programů patří podpora téměř všech archivních formátů a možnost práce s obrázky. Zajímavé je, že s touto aplikací je velmi pohodlné procházet složkami pouze pomocí klávesnice, bez použití myši. Rozhraní programu je velmi nejednoznačné, ale s největší pravděpodobností bude mít obdivovatele.

Efektivnější správa souborů

NexusFile usnadňuje efektivní správu souborů a obsahuje funkce jako dvoupanelové prohlížení souborů pro zvýšení produktivity. Aplikace také přichází s klávesovými zkratkami, které umožňují profesionálním uživatelům rychle spravovat soubory bez použití myši.

Zajímavé uživatelské rozhraní

Uživatelské rozhraní aplikace je spojením starého a moderního a obsahuje vysoce kontrastní text na černém pozadí. Minimalisté budou milovat minimalistické uživatelské rozhraní pro jeho jednoduchost, ale uživatelé preferující bohaté detaily mohou být trochu zklamáni. Aplikace také umožňuje uživatelům přidávat různá témata do uživatelského rozhraní pro přizpůsobení.

Další funkce

FileNexus má také pokročilé funkce, jako je schopnost přejmenovávat soubory a мZměňte atributy, jako jsou tvůrci, datum vytvoření a popisy. Dvoupanelový model funguje dobře, protože umožňuje přetahovat soubory přímo mezi dvěma místy pro lepší produktivitu.

Níže si můžete stáhnout program NexusFile verze 5.3.3.5532

FileNexus umožňuje uživatelům archivní soubory přímo z aplikace. Rychlá a výkonná funkce archivace komprimuje soubory, aby se snížil prostor na jejich pevném disku, a umožňuje uživatelům vybrat si z různých metod archivace a typů souborů.

30. května 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný