FreePrograms.me

Fotoreport 4.7.5

Vývojáři této aplikace se snažili do editoru vměstnat vše, co potřebujete pro práci s obrázky, a to podle principu „All-in-one“. Když spustíte Fotor, uvidíte úvodní obrazovku se 3 hlavními režimy: Edit, Collage, Batch.

Přidá ohraničení, efekty naklonění a další

Fotor rychle zpracovává fotografie, což vám umožňuje upravit expozici, jas, kontrast, vyvážení bílé a sytost, zaostřit/rozostřit, přidat vinětaci nebo oříznout, narovnat, otočit a další.
Scény nabízí 13 různých možností 1x vylepšení, které dokážou vylepšit fotografie pořízené při špatném osvětlení nebo které vyžadují druhý dotek. K dispozici je také obrovský výběr efektů a okrajů, které byly navrženy profesionálními fotografy a designéry. K dispozici je více než 60 efektů, včetně Classic, Lomo, B&W, Art a Vignettes, plus více než 30 různých stylů rámečků. Fotor také obsahuje působivý efekt Tilt - Shift, který dodá vašim snímkům hloubku ostrosti, která je obvykle viditelná pouze na profesionálních DSLR fotoaparátech.

Překvapivě snadné použití

Přes všechny tyto vlastnosti se Fotor velmi snadno používá. Většina efektů a vylepšení se provádí pomocí posuvníku a je zde integrace do sítě sociálních médií, která umožňuje získat fotografie okamžitě.

Vynikající výsledky

Konečný produkt využívající Fotor vám poskytuje výsledky jako ve Photoshopu, aniž byste museli být odborníkem na grafický design. Díky elegantnímu rozhraní je úprava fotografií potěšením.

Univerzální editor fotografií zaměřený na rychlou konverzi obrázků v automatickém režimu. Fotor umožňuje měnit světelné a barevné parametry snímku, upravovat teplotu fotografie, opravovat vady, aplikovat různé efekty, transformovat ostřící bod a provádět další úpravy snímků. K dispozici je režim dávkové konverze a možnost generovat koláže.

Fotor verze 4.7.5 si můžete stáhnout níže

Fotor nemá ruskou lokalizaci, ale rozhraní, funkce, nastavení a možnosti jsou navrženy v tak intuitivní skořápce, že práce s aplikací je velmi pohodlná a snadná i pro ty, kteří to nikdy předtím nedělali.
Stručně řečeno, Fotor je skutečně mnohostranný a všestranný, díky čemuž je jedním z nejlepších svého druhu.

27. května 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný