FreePrograms.me

MusicBee 3.5.8447

MusicBee je výkonný a snadno použitelný hudební přehrávač určený pro operační systém Windows. Tento program je ideální pro ty, kteří hledají pohodlný nástroj pro organizaci své hudební knihovny a také pro přehrávání hudby ve vysoké kvalitě. Mezi klíčové vlastnosti MusicBee stojí za to vyzdvihnout podporu velkého množství audio formátů, včetně MP3, FLAC, WAV a mnoha dalších. Uživatelé si navíc mohou MusicBee stáhnout zdarma a zpřístupnit tak širokému publiku.

MusicBee je hudební správce a přehrávač, který usnadňuje správu, vyhledávání a přehrávání hudebních souborů na vašem počítači. Proměňte svůj počítač v jukebox. Použijte automatické označování k vyčištění vaší hudební knihovny.
Synchronizujte svou hudební sbírku se zařízeními, která používáte.
Ať už přehráváte hudbu na audiofilském zařízení nebo na notebooku, MusicBee je vybavena funkcemi, které vyhovují všem vašim potřebám.
Pokud potřebujete hudební přehrávač, který kombinuje funkce editoru značek a správce zvuku, doporučujeme stáhnout MusicBee.
Přehrávač přehrává hudbu, audioknihy a podcasty. Aplikace vám dá příležitost dát věci do pořádku ve vašich zvukových sbírkách a umístit hudební skladby do složek.
Vyvinutý MusicBee pro Windows. Program podporuje běžné hudební formáty a také umožňuje převádět hudbu do souborů s různými příponami.
MusicBee si můžete stáhnout, pokud máte požadované množství volné paměti. Předem se ujistěte, že nepotřebné soubory a dokumenty nebudou narušovat stahování.
Vlastnosti programu.

  • Rozhraní aplikace je přizpůsobitelné - můžete si vybrat požadované panely, jejich umístění a velikost. Pomocí panelů se zobrazují obaly alb, seznamy stop a informace o stopách;
  • nastavení kombinací klávesových zkratek pro spuštění a zrušení stahování, zapnutí a vypnutí panelu seznamu skladeb, zamknutí režimu, obnovení aplikace, přepnutí zobrazení dalších skladeb;
  • Používá se asistent přehrávání. Jsou generovány seznamy;
  • automatické přidávání stop, vyhledávání, filtrování;
  • přihlášení k odběru, poslech podcastů;
  • existuje funkce pro integraci s online hudební službou Last.fm;
  • vestavěný CD ripper pro záznam zvuku na pevný disk počítače;
  • je zajištěna synchronizace s jinými zařízeními.

MusicBee má navíc vestavěný ekvalizér a další zvukové efekty, které uživatelům umožňují upravit zvuk hudby podle svých preferencí. Další důležitou funkcí je možnost připojení k různým online službám pro poslech hudby, jako je Last.fm. To poskytuje uživateli přístup k obrovskému množství hudebního obsahu.

MusicBee verze 3.5.8447 si můžete stáhnout níže

Nemusíte zadávat osobní údaje ani uvádět číslo svého mobilního telefonu. Žádné skryté poplatky, reklama ani riziko nakažení virem. Pouze osvědčený software, připravený k použití.

 

13. května 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný