FreePrograms.me

STDU Viewer 1.6.375


STDU Viewer je bezplatný program, který poskytuje pohodlný způsob prohlížení různých elektronických dokumentů. Nabízí širokou podporu pro různé formáty souborů, včetně FB2, DjVu, PDF, Comic Book Archive (CBR nebo CBZ), PDB, MOBI, AZW, EPub, XPS, TCR, vícestránkový TIFF, TXT, DCX, WWF, PCX, JBIG2, EMF, WMF, BMP, GIF, JPG, JPEG, PNG a PSD.

Jednou z hlavních funkcí STDU Viewer je možnost zobrazení více dokumentů v jednom okně, což značně zjednodušuje práci s velkým množstvím souborů. Program také umožňuje zobrazit miniatury stránek dokumentu v postranním panelu, takže navigace v dokumentu je pohodlnější.

STDU Viewer také podporuje systém záložek, který usnadňuje návrat na poslední přečtenou stránku nebo na důležité části textu. Program také umožňuje přizpůsobit vzhled textu, včetně písma, velikosti a barvy, díky čemuž je čtení pohodlnější.


STDU Viewer také nabízí několik dalších funkcí, jako je změna měřítka stránek, otočení stránek o 90 stupňů, nastavení jasu, kontrastu a gama při zobrazování dokumentu, přidávání záložek a tisk dokumentů.

STDU Viewer je výkonný a všestranný prohlížeč elektronických dokumentů, který nabízí širokou škálu funkcí a umožňuje pohodlnou práci s různými formáty souborů. Díky snadnému použití a volnému charakteru je vynikající volbou pro uživatele, kteří hledají pohodlný a efektivní prohlížeč elektronických dokumentů.

Stáhněte si STDU Viewer 1.6.375 možné níže

STDU Viewer je pohodlný a funkční nástroj pro prohlížení dokumentů různých formátů. Jednoduché a intuitivní rozhraní, pokročilé možnosti a podpora velkého množství formátů činí z programu nepostradatelného pomocníka pro uživatele pracující s elektronickými dokumenty.

10. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný