FreePrograms.me

Defraggler 2.22.995

Tento nástroj je poměrně jednoduchý vývoj v oblasti defragmentace pevného disku. Je extrémně pohodlný na používání a má velmi malé rozměry, ale funkční stránka je docela dobrá. Pokud tento program porovnáte se standardním nástrojem Windows, pak je samotný postup defragmentace rychlejší a samozřejmě kvalitnější, můžete operaci provést jak na celém pevném disku, tak na konkrétních souborech a složkách.

Na rozdíl od podobných programů má tento nástroj užitečnou schopnost rychle a snadno defragmentovat pouze vybrané soubory, než zpracovávat celý disk.
Po spuštění a analýze pevného disku aplikace zobrazí seznam všech fragmentovaných souborů. Stačí vybrat soubory, které vás zajímají, zobrazí se vám jejich umístění na disku a program je během pár sekund defragmentuje.
Od ostatních defragmentačních nástrojů na trhu se liší tím, že umožňuje rychle a snadno defragmentovat potřebné soubory, aniž byste museli zpracovávat celý disk. Stačí jej spustit, vybrat soubor a během několika sekund jej defragmentovat. Už žádné problémy s defragmentací systému Windows!
Defragmentujte přesně tak, jak chcete
Většina defragmentačních programů umožňuje pouze defragmentaci celého disku. Defraggler umožňuje určit jeden nebo více souborů, složek nebo celého disku k defragmentaci.
Bezpečně a bezpečně
Když Defraggler čte nebo zapisuje soubor, používá stejné metody jako Windows. Používání programu Defraggler je pro vaše soubory stejně bezpečné jako ve Windows.
Kompaktní a přenosný program
Defraggler je šetrný k vašim souborům a vyžaduje malé úsilí na vašem systému.
Interaktivní mapa disku
Na první pohled vidíte, jak fragmentovaný je váš pevný disk. Mapa disku Defraggler zobrazuje prázdné bloky, které nejsou fragmentované nebo je třeba defragmentovat.
Rychlá defragmentace
Proveďte rychlé vyčištění pevného disku pomocí funkce Quick Defrag.
Defragmentujte volné místo
Uspořádejte volné místo na disku, abyste dále zabránili fragmentaci.
Plánovaná defragmentace
Defragmentujte ve spánku a váš počítač poběží rychleji. Nastavte Defraggler tak, aby se spouštěl denně, týdně nebo měsíčně.
Vícejazyčná podpora
Bez ohledu na to, jaký je váš rodný jazyk, Defraggler bude fungovat ve vašem jazyce. V současné době podporuje 37 jazyků.

Po spuštění nástroje, označení pevného disku a zahájení samotného procesu defragmentace si pak můžete prohlédnout celý seznam fragmentovaných souborů a také můžete každý z nich vybrat a zobrazit jeho umístění na disku. Po spuštění samotného procesu vám Defraggler názorně ukáže pohyb dat na disku – všimněte si, že sektory, ze kterých se aktuálně načítají data, jsou zvýrazněny žlutě a kam se data zapisují zeleně. Po dokončení práce vám Defraggler poskytne potřebnou zprávu, pokud z nějakého důvodu některé soubory chybí, obdržíte o tom také odpovídající zprávu.

Defraggler verze 2.22.995 si můžete stáhnout níže

Defraggler funguje skvěle na 32 a 64 bitových systémech, přijímá pevné disky NTFS a FAT32, je zde režim vyhledávání a při přesunu velkých souborů se vypočítá volné místo. Toto je program před vámi, doufám, že se vám bude líbit a zrychlí vaše disky.


11. května 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný