FreePrograms.me

Imo 1.4.10.1

Velmi často je potřeba komunikovat s přáteli nebo příbuznými, kteří žijí daleko v zahraničí, ale to pomocí běžné mobilní komunikace je extrémně nákladné. S aplikací imo můžete volat a nemusíte se starat o jejich trvání, protože aplikace je zcela zdarma.

S Imo pro Windows můžete posílat zprávy a videochat se svými přáteli a rodinou zdarma, bez ohledu na to, jaké zařízení používají.

  • odesílat neomezený počet rychlých zpráv;
  • Skupinový chat s přáteli, rodinou, spolubydlícími a dalšími;
  • synchronizovat chaty s mobilními zařízeními;
  • uskutečňovat vysoce kvalitní videohovory a hlasové hovory;
  • skupinové videohovory s přáteli, rodinou, spolubydlícími a dalšími;
  • sdílet fotografie a videa;
  • Vyjádřete se pomocí stovek bezplatných samolepek.

Bez ohledu na platformu končí instalace IMO povinnou registrací. Postup vyžaduje zadání celého telefonního čísla včetně kódu země a mobilního operátora. Tato funkce způsobila v globální síti ne zcela korektní zprávy o nutnosti emulátoru při spuštění messengeru na počítači s Windows 7 - 10/11.
Ve skutečnosti je situace jiná. Emulátor na PC je potřeba pouze během procesu registrace, pokud uživatel nechce používat mobilní zařízení. Doporučuje se obejít se bez softwaru třetích stran tím, že nejprve nainstalujete IMO do smartphonu. Jedná se o jednodušší a rychlejší způsob instalace instant messengeru na PR.

IMO je multiplatformní aplikace, která alternativně funguje na chytrých telefonech iPhone, iPad a Nokia s Windows Mobile. Mezi mobilními verzemi programu nejsou žádné zvláštní rozdíly. U PC edic je situace podobná. IMO messengery pro systémy Windows a MacOS nemají žádné znatelné rozdíly.

Níže si můžete stáhnout nástroj Imo verze 1.4.10.1 

Desktopová verze messengeru v systému Windows nevyžaduje software třetích stran, zejména emulátor Android. Reklamu v programu můžete zakázat placeným předplatným, aktivovaným přímo z mobilní aplikace.


08. května 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný