FreePrograms.me

Přenosný emulátor PlayStation

Эмулятор PlayStation Portable

Mnoho lidí také pravděpodobně zná konzoli PlayStation Portable. Již z názvu můžete tušit, že mluvíme o přenosné herní konzoli. Mnoho lidí stále má PlayStation Portable, ale dnes byla podpora této herní konzole ukončena. Pokud však chcete hrát hry na této herní konzoli, můžete využít její emulátor. Emulátorem se rozumí například počítačový program, který zcela nebo částečně opakuje akce něčeho. Dnes je jich mnoho různé emulátory. Emulátor rybaření a lovu, emulátor starých operačních systémů a mnoho dalších. Budeme se ale bavit o emulátoru PlayStation Portable.

Nebudeme se podrobně zabývat tím, co je emulátor herní konzole. Promluvme si o jeho hlavních schopnostech.

Takže s emulátorem PlayStation Portable můžete hrát téměř všechny hry, které byly k dispozici pro herní konzoli PlayStation Portable. Navíc mnoho her bude mít FULL HD rozlišení.

Pokud jde o technické vlastnosti, emulátor PlayStation Portable bude fungovat na počítačích s nainstalovaným OS Windows. Kromě toho je vhodné mít poměrně dobrý počítač. Stojí za zmínku, že v nejnovější verzi tohoto emulátoru bylo opraveno mnoho nedostatků. Chcete hrát PlayStation Portable, ale nemáte tuto herní konzoli? Z této situace existuje východisko. Do počítače je třeba nainstalovat emulátor této herní konzole.

Stáhněte si PlayStation Portable zdarma


Stáhněte si program z oficiálních stránek http://www.ppsspp.org/index.html
17. srpna 2015 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 13:25
    A skutečně hry Fulaichdi pokračují. fakt nechápu jak to funguje)