FreePrograms.me

EarTrumpet 2.3.0.0

EarTrumpet je pohodlná aplikace pro Windows 10/11, která umožňuje ovládat hlasitost zvuku libovolné otevřené aplikace z jednoho panelu. Jak víte, počínaje Windows 10 bylo vývojářům umožněno zabudovat funkci ovládání hlasitosti přímo do samotných programů. Pokud však máte otevřeno několik takových aplikací, pak abyste mohli změnit zvuk každé z nich, budete muset otevřít odpovídající okno, což není vždy vhodné. Tato utilita vám tedy pomůže provést takové úpravy zvuku pohodlněji a rychleji.

Microsoft vytvořil krásný ovládací panel zvuku ve Windows 11, ale stále mu chybí funkce.

EarTrumpet je naopak pokročilejší nástroj pro změnu hlasitosti systému, který umožňuje ovládat zvuk každé spuštěné aplikace. Užitečná věc, pokud současně pracujete, jedním okem sledujete videa na YouTube a na pozadí posloucháte ambientní hudbu na Spotify.

Převezměte plnou kontrolu nad veškerým zvukem s EarTrumpet! EarTrumpet je snadno použitelný program, který vám umožní snadno upravit hlasitost konkrétních kanálů. Pokud jste někdy chtěli individuálně ovládat hlasitost všeho na svém počítači se systémem Windows nebo jste unaveni přepínáním hlasitosti mezi aplikacemi, jako je Skype a Spotify, EarTrumpet je pro vás tou nejlepší volbou. S EarTrumpet můžete přestat neustále upravovat hlasitost v závislosti na tom, co právě posloucháte. Jednoduše nastavte hlasitost jednou pro každou aplikaci, kterou používáte, a relaxujte a užívejte si pokaždé ideální úroveň hlasitosti.
EarTrumpet také přichází s některými skvělými funkcemi, jako je vícekanálové nastavení špičky, výchozí ovládání přehrávacího zařízení, přizpůsobitelné klávesové zkratky a další.

Vlastnosti:
  • vícekanálové ovládání špiček pro vizualizaci zvuku;
  • samostatný objemový mixér;
  • výchozí ovládání přehrávacího zařízení;
  • přesouvejte aplikace mezi přehrávacími zařízeními;
  • přizpůsobitelné klávesové zkratky;
  • moderní kontextová menu;
  • Podporuje světlý/tmavý režim a všechny zvýrazňující barvy;
  • automatické aktualizace přes Microsoft Store;
  • Vícejazyčná podpora.

Po instalaci se tento program nachází v systémové liště a má styl jako standardní ovládání hlasitosti. Analyzuje každou otevřenou aplikaci a pokud používá zvuk (prohlížeče, audio, video přehrávače, hry atd.), tak kliknutím na ikonu aplikace uvidíte ikonu takové aplikace a stupnici hlasitosti. Přesunutím posuvníku požadovaného programu dosáhněte požadovaného zvuku – to je vše.

EarTrumpet verze 2.3.0.0 si můžete stáhnout níže

EarTrumpet používá Windows Multimedia Device API k nahrazení systémového rozhraní hlasitosti, což vám umožňuje efektivněji spravovat aplikace a zařízení pomocí moderního uživatelského rozhraní s nezávislými ovládacími prvky aplikací.

 

29. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný