FreePrograms.me

RoundedTB 3.1

Přidejte okraje, zaoblené rohy a segmenty na hlavní panely! S RoundedTB si můžete přizpůsobit tvar a vzhled hlavního panelu Windows, aniž byste měnili systémové soubory nebo prováděli trvalé změny v systému.

Práce s RoundedTB není vůbec obtížná a přizpůsobení panelu nástrojů bude extrémně jednoduché. Jednoduše otevřete nastavení aplikace a začněte zadávat hodnoty, abyste přizpůsobili velikost a styl panelu vašim potřebám. To vše bez nutnosti měnit logy ve vlastním nastavení operačního systému Všimněte si, že RoundedTB umožňuje měnit poloměr zaoblených hran. To znamená, že můžete libovolně měnit velikost panelu nástrojů a prozkoumávat další, pokročilejší nastavení. V případě potřeby může program například nastavit dynamický panel tak, aby se ikony upravovaly automaticky.
Pokud chcete mít na svém počítači mnohem jednodušší a atraktivnější panel nástrojů, stáhněte si RoundedTB pro Windows a užijte si pokročilé úpravy. Upozorňujeme také, že nástroj je kompatibilní s jinými aplikacemi, jako je TranslucentTB.

Ve výchozím nastavení má RoundedTB povolený jednoduchý režim, který umožňuje upravit míru zaoblení hlavního panelu a také upravit okraj mezi ikonami a okraji nabídky. Nechybí ale ani pokročilý režim, díky kterému můžete podrobně konfigurovat všechny parametry, aktivovat či deaktivovat zobrazení systémové lišty a také povolit rozdělení hlavního panelu. Funguje to nejen vizuálně: prázdný prostor se stává plně aktivním a můžete s ním interagovat.

RoundedTB verze 3.1 si můžete stáhnout níže

Ať už používáte instalovatelnou nebo přenosnou verzi, RoundedTB poskytuje jednoduché rozhraní pro přizpůsobení okrajů hlavního panelu, poloměru rohů a implementaci funkcí, jako je dynamický režim. Uživatelé si mohou upravit hlavní panel podle svých představ pomocí možností pro zvětšení délky hlavního panelu a zlepšení funkčnosti. I když existují určité problémy, jako jsou chyby dynamického režimu, RoundedTB zůstává cenným nástrojem pro uživatele Windows 11, kteří hledají personalizované prostředí pro stolní počítače.

27. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný