FreePrograms.me

TreeSize zdarma 4.7.2.526

Chcete-li zjistit, které soubory zabírají hodně místa a měly by být přesunuty do samostatného úložiště, můžete použít prostorový analyzátor. Zobrazí v sestupném pořadí soubory, které zabírají nejvíce místa. Pohodlnou funkcí aplikace je, že dokáže analyzovat nikoli celý systém, ale jednotlivé složky a soubory – takže je rychlejší pochopit, co zabírá největší množství místa, než třídit pole dat.

Každý pevný disk bude příliš malý, pokud budete čekat dostatečně dlouho. TreeSize Free vám řekne, kam zmizel vzácný prostor. TreeSize Free lze spustit z kontextové nabídky složky nebo jednotky a zobrazí velikost této složky, včetně jejích podsložek. Každou složku lze rozbalit ve stylu Průzkumníka, abyste viděli velikost jejích podsložek. Skenování se provádí ve vláknu, takže můžete vidět výsledky, když je spuštěna TreeSize. Místo, které je plýtváno systémem souborů, lze zobrazit a výsledky lze vytisknout jako zprávu Efektivní vykazování množství volného místa na disku
Prohledejte své svazky během několika sekund a určete velikost všech složek, včetně podsložek, podle souborů.
Rychlé čištění disku
Díky vestavěné kontextové nabídce Průzkumníka Windows a běžným klávesovým zkratkám se můžete rychle zbavit nepotřebných souborů.
Ohromující vizualizace
Podívejte se na rozložení využití místa na disku pomocí našeho přizpůsobitelného stromového grafu.

TreeSize Free je lehká aplikace, která pracuje přímo s hlavní tabulkou souborů (MFT) a poskytuje extrémně vysoké rychlosti skenování. Můžete spustit více kopií programu současně. Každou kopii lze „nastavit“ na různé složky nebo jednotky a rychle sledovat změny velikosti souborů a složek. Navíc lze program nainstalovat v přenosném režimu na externí disk (flash disk nebo pevný disk).

Níže si můžete stáhnout nástroj TreeSize Free verze 4.7.2.526

Za zmínku stojí i funkce tisku sestav, řazení podle názvu a velikosti a výběr měrné jednotky pro zobrazení velikosti.
Přenosný soubor ZIP umožňuje uživatelům zdarma nainstalovat TreeSize na jednotku USB.
K instalaci této aplikace jsou vyžadována práva správce. Samotnou aplikaci lze spustit bez zvýšených práv.

---
20. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný