FreePrograms.me

Stáhněte si WizTree Portable 4.16

WizTree Portable je šikovná aplikace, která vám umožní prohledat váš pevný disk a zjistit, které soubory zabírají hodně místa. Jedná se o přenosnou verzi WizTree a nevyžaduje instalaci, přičemž si zachovává všechny funkce standardní verze.

funkce

Hlavním účelem této aplikace je identifikovat velké složky a soubory na vašem pevném disku. Co však WizTree skutečně vyniká, je vizuální prezentace těchto informací. Používá barevné a tvarové prvky, jako jsou mapy, k vizuálnímu zobrazení toho, kolik místa zabírají soubory na vašem pevném disku.

Rychlé spuštění WizTree Portable můžete rychle získat přístup k těmto informacím. Kromě organizace souborů podle velikosti poskytuje aplikace také snadný způsob vyhledávání souborů podle názvu.

Uložte informace

Informace, které najdete pomocí WizTree, můžete uložit do svého počítače v různých formátech: běžný export nebo export ve formátu CSV, který odděluje jednotlivé hodnoty. Druhá možnost umožňuje exportovat jednotlivé řádky, pokud to vyhovuje vašim potřebám.

Typy souborového systému

Naskenujte svůj pevný disk v rekordním čase pomocí WizTree Portable a zbavte se velkých souborů, které již nepotřebujete. Program je kompatibilní se všemi typy souborových systémů (NTFS, FAT, FAT32 atd.) a nevyžaduje instalaci na váš počítač.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 


16. prosince 2023 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Eduard
    8 Leden 2024 16: 23
    Přenosný WizTreehodně pomohl vyčistit paměť disku, díky za tuto aplikaci​​​