FreePrograms.me

LeaderTask 15.4.3

Tento program vám umožní zapisovat si všechny své úkoly, plány a úkoly do jedné aplikace, místo abyste je drželi v hlavě – uleví vám od hlavy a pomůže vám soustředit se na jednu věc. Kromě klasického diáře má funkcionalitu Kanban nástěnky, to-do listu a kalendáře. Má placenou a bezplatnou verzi – placená verze umožňuje synchronizovat aplikace na různých zařízeních. 

LeaderTask je multifunkční elektronický organizátor a správce úloh v jedné aplikaci. Program je ideální pro správu záležitostí a také vám umožní sledovat plnění úkolů přidělených zaměstnancům. Aplikace poskytuje rychlou navigaci mezi seznamy nebo dny v kalendáři. Všechny úkoly lze klasifikovat a distribuovat podle značek nebo barev. LeaderTask je obchodní organizér pro moderního člověka. Leadertask má inteligentní systém pro správu projektů, úkolů, kontaktů a událostí.
Chcete toho stihnout víc? Méně unavený? Vydělávat více? Zároveň neustále zlepšovat kvalitu života, méně pracovat a myslet klidněji? LeaderTask vám s tím pomůže! LeaderTask = Plánovač Správce osobních informací Kalendář Adresář Diář!
Náš Organizér vám pomůže zbavit se různých časových propadů, pomůže vám vidět jasnou perspektivu života, mít detailní přehled o svých záležitostech, úkolech, budete si dávat vyšší cíle a dosáhnout jich. Plánujte a realizujte. Přemýšlejte a najděte řešení. Měřte a spravujte jakékoli zdroje ve svém životě!
LeaderTask je navržen tak, aby nahradil rozházené kousky papíru, poznámky, různobarevné listy na obrazovce monitoru a podobné zastaralé metody řízení času. Nyní budou vaše plány a úkoly na bezpečném místě.

LeaderTask vám automaticky vytvoří plán na každý den na základě vašich cílů, projektů a úkolů. Budete dělat to, co potřebujete, a neztrácet čas náhodnými činnostmi a činnostmi. Budete mít jasnou perspektivu života, uvidíte konkrétní cíle a hlavně způsoby, jak jich dosáhnout.

Níže si můžete stáhnout LeaderTask verze 15.4.3

Ke správě času moderního člověka je zapotřebí chytrý nástroj. Což by nezatížilo, ale pomohlo, šetřilo čas a energii člověka. LeaderTask je přesně takovým nástrojem. Zkuste to a uvidíte sami!

20. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný