FreePrograms.me

MightyCall 5.76.0

Call centrum MightyCall, vytvořené týmem s více než 20letými zkušenostmi s virtuální telefonií, se snadno přizpůsobí vašemu pracovnímu postupu. Naše přizpůsobitelné nastavení zajišťuje, že řešení vyhovuje vašim jedinečným potřebám, zjednodušuje komunikaci a zvyšuje výnosy. Vynikající funkce: Nástroje pro zpětnou vazbu v reálném čase, vyhrazené pracovní prostory nadřízených a podrobné zprávy o výkonu agentů poskytují efektivní správu a hloubkovou analýzu výkonu.

Spuštění Call Center MightyCall na vašem počítači vám umožní přehledně prohlížet stránky na větší obrazovce a ovládání aplikace pomocí myši a klávesnice je mnohem rychlejší než pomocí dotykové obrazovky, aniž byste se museli starat o problémy s baterií zařízení Díky funkcím vytváření Více instancí a synchronizaci, můžete dokonce spouštět více aplikací a účtů na vašem PC.
A sdílení souborů neuvěřitelně usnadňuje sdílení obrázků, videí a dalších souborů.
Stáhněte si MightyCall Call Center a spusťte jej na svém PC. Užijte si velkou obrazovku a kvalitu obrazu ve vysokém rozlišení na vašem PC!
S LDPlayer si můžete stáhnout a spustit MightyCall Call Center na vašem PC a spravovat více aplikací a více účtů současně. Staňte se mistrem v řízení času tím, že bez námahy vyrovnáte práci a zábavu.

Správa vaší obchodní komunikace nemusí být žádná dřina. MightyCall Mobile, navržený s ohledem na majitele malých podniků, vám poskytuje bezproblémovou komunikaci. Ať už jde o výběr místního nebo bezplatného čísla nebo vyřizování hovorů a textových zpráv, vše je velmi jednoduché. Nejlepší na tom je, že se snadno synchronizuje napříč všemi zařízeními, ať už je to váš smartphone nebo počítač. Zůstaňte ve spojení, ať jste v kanceláři, odpočíváte doma nebo na cestách. Vyzkoušejte výhody MightyCall Mobile již dnes a odemkněte potenciál skutečně jednotné komunikace.
S mobilní aplikací MightyCall můžete:

  • Poskytněte profesionální firemní telefonní číslo, abyste vybudovali důvěryhodnost vaší značky;
  • Získejte přístup k vícekanálovému protokolu zákaznické komunikace, abyste měli všechny interakce na dosah ruky;
  • nastavit víceúrovňový, vícejazyčný IVR systém s pracovní dobou pro nepřetržitou interakci s klienty;
  • nahrávejte telefonní hovory, aby vám neunikl jediný detail;
  • přepis hlasových zpráv do textu pro snadné prohlížení kdykoli;
  • zůstaňte organizovaní a aktivní přidáváním poznámek a komentářů pro další kroky;
  • Snadná integrace s jinými aplikacemi a ekosystémy pro zjednodušení vašeho pracovního postupu;
  • aktualizujte svůj adresář o kontaktní údaje klienta, abyste byli vždy v kontaktu;
  • Stáhněte si a nainstalujte aplikaci, abyste měli přístup ke všem funkcím VoIP na cestách a zlepšili svou obchodní komunikaci s MightyCall Mobile.

Efektivní vyřizování hovorů: Efektivní funkce správy hovorů a vícevrstvé IVR systémy zajišťují hladkou a citlivou reakci na požadavky zákazníků. Zjednodušené nahrávání: Přepisy hlasových zpráv usnadňují vyhledání referencí a efektivní sledování. Intuitivní rozhraní: Uživatelsky přívětivé rozhraní obsahuje tuto robustní funkcionalitu pro snadnou navigaci a ovládání. Průběžná podpora: Náš specializovaný tým podpory je připraven pomoci s online registrací nebo jakýmikoli jinými problémy, přičemž zdůrazňuje náš závazek k vaší spokojenosti. Vyberte si MightyCall pro partnerství, které posune vaši obchodní komunikaci do nových výšin ve virtuální telefonii.

Řešení call centra MightyCall nabízí jedinečnou kombinaci přizpůsobivosti a efektivity. Jeho přizpůsobitelná nastavení jsou přizpůsobena vašim specifickým potřebám obchodní komunikace. Moderní intuitivní rozhraní usnadňuje orientaci v rozsáhlé řadě funkcí správy call centra.

MightyCall verze 5.76.0 si můžete stáhnout níže

Zlepšete svou zákaznickou zkušenost a zmocněte svůj tým pomocí MightyCall Call Center, ideálního nástroje pro moderní správu call centra.

14. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný