FreePrograms.me

Plex Media Server 1.40.1.8227

Plex je software, který vám umožňuje spravovat velké sbírky médií. Aplikace vám umožňuje přehrávat televizní pořady, filmy, osobní videa a další. Tento software vám pomůže sdílet videa s rodinou.

Po instalaci poběží Plex Media Server na pozadí, což vám umožní spravovat všechny vaše složky a zpřístupnit je dalším zařízením, která mají také nainstalovaný Plex Media Server – ať už jde o Windows, Mac, Linux nebo dokonce smartphony Android, Chromecast nebo konzole jako Playstation 3, Xbox 360 a jejich novější verze. Vše, co potřebujete, je nainstalovat Plex Media Server Server vám umožní otevřít stránku místní správy ve vašem prohlížeči, kde můžete synchronizovat veškerý svůj obsah. Vše, co musíte udělat, je zaregistrovat si účet pro synchronizaci knihovny s jakýmkoli zařízením, které má Plex. 

Pokud přidáte soubory na Plex Media Server, budou katalogizovány. Program pak přidá chybějící metadata k obrázkům, videím a hudebním souborům. Tento proces vám poskytne jasnou a dobře organizovanou sbírku. Existuje ale také možnost vytvářet seznamy skladeb, abyste si vytvořili ještě lepší přehled o vaší knihovně médií Při streamování do jiných zařízení mediální server automaticky převede soubory do příslušného formátu. Plex navíc nemá žádné limity úložiště. Plex Media Server v ruštině je distribuován zdarma bez omezení a aktivačních klíčů existují verze pro Linux, Mac OS, Windows, Android a iOS.

Plex Media Server verze 1.40.1.8227 si můžete stáhnout níže

Pokud jde o stahování, Plex Media Server je uživatelsky přívětivý software, který bude vyžadovat méně úložného prostoru než průměrný program v sekci Home & Hobby Software. Jedná se o velmi oblíbený program v zemích, jako je Velká Británie, USA a Indie.

10. dubna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný