FreePrograms.me

Ninite 4.7

Ninite je nástroj pro automatickou instalaci několika programů najednou. K dispozici je placená a bezplatná verze aplikace. Program je podporován operačními systémy Windows 7, 8, 8.1, 10 a 11 (32 a 64 bitů) a ekvivalentními verzemi Windows Server. Rozhraní programu je v angličtině.

Pomocí této služby si můžete vytvořit svůj vlastní multiinstalační program, který bude obsahovat pouze programy, které potřebujete. Chcete-li to provést, musíte přejít na webovou stránku, vybrat software, o který máte zájem, z katalogu (zaškrtněte políčko u každého programu) a klikněte na tlačítko Get your Ninite. Jakmile je vygenerovaný automatický instalační program na vašem PC, jednoduše jej spusťte. Placená verze aplikace (Ninite Pro) navíc umožňuje odstraňovat nainstalované programy a také obnovovat jejich funkčnost (například při poškození souborů). Samostatně poznamenáváme, že verze nástroje Pro je schopna provádět všechny výše uvedené akce s programy na dálku. Navíc to lze provést nejen z desktopové aplikace, ale také prostřednictvím prohlížeče (po registraci na webu Ninite je k dispozici osobní účet pro správu programů odkudkoli na světě).

Ninite je nejen způsob, jak se vyhnout zbytečnému softwaru, ale také jedna z nejlepších příležitostí, jak rychle stáhnout a nainstalovat všechny nejnutnější a potřebné programy po přeinstalaci Windows nebo v jiných situacích, kdy to může být vyžadováno.

Ninite verze 4.7 si můžete stáhnout níže

Pomocí utility Ninite.exe můžete potřebné aplikace nainstalovat do počítače automaticky, bez zásahu uživatele. Na vašem počítači budou nainstalovány nejnovější oficiální verze programů.

28. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný