FreePrograms.me

4 oblíbené akcelerátory pro počítačové hry

4 популярных ускорителя для компьютерных игр

Poměrně běžnou situací je, když uživatel nainstaluje do počítače hru náročnou na zdroje a na konci se začne vážně zpomalovat: kvůli nedostatku systémových prostředků, přetížení počítače, přehřátí procesoru a grafické karty a pro jiné důvody. V případech, kdy není řeč o vylepšení hardwaru, přicházejí na pomoc speciální akcelerační programy počítačových her.

Mnoho z nás slyšelo o akceleračních programech, které nám umožňují zrychlit běh hry na našem počítači jediným kliknutím. Dnes je mezi takovými programy široký výběr a níže se blíže podíváme na seznam nejoblíbenějších nástrojů.

Razer cortex



4 популярных ускорителя для компьютерных игр


Multifunkční harvestor určený pro práci s počítačovými hrami. Jednou z klíčových funkcí Razer Cortex je zrychlení her, ale výčet funkcí není omezen na toto: ukládání a kopírování protokolů nastavení, kontrola počítače a jeho optimalizace, vytváření screenshotů přímo během hraní, spouštění vysílání v oblíbených službách, sledování slevy na oblíbených internetových stránkách a mnoho dalšího.

Stáhněte si program Razer Cortex https://www.razerzone.ru/product/software/cortex

Iobit Game Assistant





Zcela bezplatný program pro zajištění pohodlného hraní. Program umožňuje řídit počítačové procesy a zajišťuje jejich včasné uvolnění pro urychlení provozu počítačových her.

Pokud hrajete na notebooku, pak by pro vás měly mít zvláštní význam ukazatele teploty, tzn. Náhle velmi horký notebook nejenže naruší pohodlný herní zážitek, ale může také vážně ovlivnit jeho celkový výkon. Iobit Game Assistant vám umožňuje ovládat indikátory teploty a včas vás upozorní, pokud konkrétní indikátor překročí povolenou normu.

Stáhněte si Iobit Game Assistant https://ru.iobit.com/gameassistant/

Hra oheň





Populární a zcela bezplatný akcelerátor počítačových her. Program umožňuje uživateli zanechat myšlenky o technických vlastnostech počítače, zcela ponořený do hry: program nezávisle určuje priority procesů, udržuje počítač čistý a rychlý, defragmentuje hry, má vestavěný správce úloh, který zobrazit pouze ty úlohy, které můžete bezpečně zakázat, bez obav z narušení operačního systému a mnoho dalšího.

Nástroj je velmi jednoduchý, nemá složité rozhraní a je distribuován zcela zdarma. Zkuste to a uvidíte, jak je to účinné.

Stáhněte si program Game Fire http://game-fire.com/

Wise Game Booster





Efektivní program pro získání maximálního výkonu z počítače pro spouštění počítačových her náročných na zdroje, které dříve nefungovaly zcela správně.

Správa programu je mimořádně pohodlná - stačí otevřít okno programu a kliknout na tlačítko Start, po kterém nástroj okamžitě začne analyzovat zdroje počítače a provede potřebné manipulace k optimalizaci provozu systému a rychlému spuštění počítačových her.

Stáhněte si Wise Game Booster http://www.wisecleaner.com/wise-game-booster.html Pomocí herních akcelerátorů můžete naplno uvolnit potenciál svého počítače (notebooku), spouštět a pohodlně hrát nejnovější hry. V článku jsou uvedeny pouze nejoblíbenější nástroje pro zrychlení počítačových her, ale seznam může pokračovat dál a dál. Pokud používáte další herní boostery, které nejsou součástí článku, podělte se o ně v komentářích. 
05. září 2017 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 17:46
    Ve hrách jsem několikrát použil dobrou aplikaci, FPS se skutečně zvýšilo

    Dobré programy jsou uvedeny v tomto článku, líbilo se mi to