FreePrograms.me

MorphVOX Pro 5.1.58.24928

MorphVOX má ve své databázi sady široké škály zvukových převodníků, takže vás nikdo nemůže identifikovat. To zajišťuje vysoce kvalitní hlasovou technologii.

Kromě jednoduché změny hlasu v aplikacích IP telefonie (Skype, AIM, Yahoo, MSN, GoogleTalk, TeamSpeak atd.) může tento program používat zvukové efekty, které zpestří vaše prostředí na pozadí. Využijte například efekt hlučného nákupního centra nebo dopravní zácpy – vaši přátelé nikdy neuhádnou, že v tuto dobu sedíte tiše doma nebo někde v parku a užíváte si ticho. 

Chcete-li používat možnosti programu v aplikacích a hrách třetích stran, musíte v nastavení zvuku vybrat jako zvukové zařízení „Screaming Bee“. Například pro Skype to bude vypadat takto: Nástroje->Nastavení->Nastavení zvuku->Mikrofon->Včelí křik.

Stáhněte si MorphVOX Pro verze 5.1.58.24928 níže

Jak již bylo zmíněno, tato aplikace je plně optimalizována pro online hraní. V hrách na hrdiny si můžete vybrat hlas v souladu s vaším hrdinou, díky čemuž bude hra ještě napínavější, zajímavější a nebude nudná. Například pro zrádného trpaslíka je ideální nevrlý hlas, pro mohutného obra zase hřmotný a valivý řev.
MorphVOX používá nejpokročilejší algoritmy změny hlasu, díky čemuž je program jedním z nejlepších svého druhu.

21. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný