FreePrograms.me

5 programů pro převod hlasu do Skype

5 программ для преобразования голоса в Skype

Skype je oblíbený komunikační program, se kterým se můžete pobavit například kompletní úpravou hlasu pomocí speciálních programů. Níže uvedený článek pojednává o tom, které programy jsou schopny změnit hlas osoby ve Skype.

K tomuto programu se připojí programy zaměřené na změnu hlasu ve Skype, poté začnou procházet a zpracovávat zvuk zachycený připojeným mikrofonem. Po zpracování je výsledek vysílán na Skype, díky čemuž může uživatel napodobit širokou škálu hlasů - vyzkoušet ženský hlas místo mužského, hlas robota, napodobit dítě atd.

KlaunRyby



5 программ для преобразования голоса в Skype


Snad nejznámější program pro převod hlasů při hovoru přes Skype. Program je distribuován zcela zdarma a má také rusifikované rozhraní, které vám umožní lépe porozumět všem jeho funkcím a možnostem.

Stojí za zmínku, že převod hlasu není jedinou funkcí programu ClownFish je navíc schopen automaticky překládat přijatý nebo odeslaný cizí text.

Pokud právě začínáte používat programy pro převod hlasu, pak je ClownFish bezpochyby nejlepším řešením s bohatou sadou funkcí a jednoduchým rozhraním s podporou ruského jazyka.

Stáhněte si program ClownFish https://clownfish-translator.com/

MorphVox Pro





Když vám sada schopností ClownFish nestačí, věnujte pozornost pokročilému programu MorphVox Pro, se kterým můžete doladit transformaci hlasu, a to nejen výběrem předem připravených efektů, ale také vytvářením vlastních – jedinečných a nenapodobitelných.

Mezi další funkce patří přidávání zvuků na pozadí, úprava výšky hlasu, rychlosti a zabarvení, potlačení hluku a zlepšení kvality zvuku.

Program bohužel nepodporuje ruský jazyk, navíc je nástroj placený, nicméně budete mít sedm dní na to, abyste využili všech funkcí a rozhodli se, zda je pro vás vhodný nebo ne.

Stáhněte si program MorphVox Pro http://screamingbee.com/Product/MorphVOX.aspx

škrábat se





Vrátíme-li se opět k programům s jednoduchým rozhraním, stojí za zmínku program Scramby - který vyniká svou jednoduchostí a nenáročností na systémové požadavky počítače.

Program ve skutečnosti umí pouze měnit hlas, ale zároveň budete mít k dispozici širokou škálu nastavení - jak od hotových řešení pro změnu hlasu, tak samonastavení témbru, výšky atd.

Mezi nevýhody programu patří nedostatek ruského jazyka a také to, že není zdarma.


Stáhněte si program Scramby http://scramby.software.informer.com/

Falešný hlas





Na rozdíl od všech výše uvedených programů, které jsou již vybaveny sadou upravených hlasů, například pro napodobení hlasu Mickey Mouse, v programu Fake Voice chybí - jsou zde pouze posuvníky pro samokalibraci, tzn. , proces přiřazení nového hlasu bude proveden zcela ručně.

Mezi výhody programu patří minimalistické rozhraní, schopnost provádět redukci šumu při absenci kvalitního mikrofonu a zcela bezplatná licence. Nevýhodou je absence podpory ruského jazyka.

Stáhněte si program Fake Voice http://www.fakewebcam.com/Free-Voice-Changer-Fake-Voice.asp

AV Voice Changer Diamond





Konečný program z naší recenze, který má velkou škálu schopností, díky nimž je umístěn jako profesionální nástroj.

Pomocí flexibilního nastavení můžete detailně pracovat na transformaci svého hlasu, ale zároveň bude znít co nejpřirozeněji.

Program má 30 efektů, pomocí kterých můžete transformovat svůj hlas, například vytvořit echo efekt nebo napodobit hlasy různých zvířat.

Pokud si chcete konverzaci se svým partnerem zpestřit zvukem na pozadí, pak je zde opět široký výběr různých melodií a zvuků. Pokud se navíc nacházíte na hlučném místě nebo mikrofon není kvalitní, aktivujte funkci redukce šumu, která výrazně zlepší kvalitu zvuku.

Bohužel je program placený (existuje zkušební doba) a neexistuje podpora pro ruský jazyk.

Stáhněte si AV Voice Changer Diamond https://mp3-player.audio4fun.com/free-audio-software.htm Každý z programů uvedených v článku je účinným nástrojem pro kompletní transformaci hlasu. Pokud používáte jiný software, který není součástí článku, podělte se o něj v komentářích.
16. října 2017 4
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1.        Nulu
    6. prosince 2023 07:11
    Převod hlasu je jedinečná funkce, kterou nám nové programy odhalují, velmi užitečná možnost.
  2. Tulipán
    Tulipán
    6. prosince 2023 11:33
    Používám to tolik let a ani jsem si neuvědomil, že existuje taková funkce.
  3. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 16:36
    Často jsem používal clownfish, velmi zajímavý program pro změnu hlasu
  4. Stasone
    Stasone
    6. prosince 2023 22:47
    Na Skype jsem udělal hlas jako chlap, který tam seděl 20 let