FreePrograms.me

HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3

Program pracuje se zařízeními přes USB port. Od standardního formátovacího nástroje Windows se liší tím, že umožňuje vybrat požadovaný USB disk. Je možné přejmenovat USB flash disky. Chcete-li zavést systém z jednotky flash v nastavení systému BIOS, musíte jako první zaváděcí zařízení nastavit zařízení USB-HDD. 

Software nabízí dva způsoby formátování: normální a rychlý, první se doporučuje pro zachování životnosti zařízení a rychlý se doporučuje pouze v situacích, kdy je to nezbytně nutné, protože může narušit integritu úložiště.
Kromě toho zde najdete také možnost, aby byla zařízení bootovatelná pomocí souborů DOS. Chcete-li to provést, musíte nejprve vybrat možnost "FAT32" v "Systém souborů", vybrat možnost "Vytvořit spouštěcí disk DOS", určit soubory a kliknout na "Start".

Program navíc podporuje USB 2.0 a USB 3.0 a umožňuje pracovat s vyměnitelnými médii připojenými k těmto portům. Nástroj má jednoduché a intuitivní rozhraní a je nenáročný na systémové prostředky.

Níže si stáhněte nástroj HP USB Disk Storage Format Tool verze 2.2.3

Tato verze byla vytvořena vývojářem Hewlett-Packard Company, jazyková podpora je součástí balíčku: angličtina, ruština. Velikost distribuce je cca 412 KB. Po stažení nástroje HP USB Disk Storage Format Tool, ohodnoťte distribuci a zanechte komentář, doporučujeme také zakoupit licencovanou kopii programu.

03. března 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný