FreePrograms.me

Snížení paměti 3.4

Program umožňuje uvolnit mezipaměť systému, upravené a nečinné stránky paměti. Díky tomu umožňuje snížit paměť až o 25 %.

Po spuštění Mem Reduct umístí na systémovou lištu ikonu, která signalizuje aktuální zatížení fyzické paměti počítače. Když jsou překročeny prahové hodnoty kapacity RAM, ikona může změnit barvu pozadí na oranžovou a červenou, čímž upoutá pozornost a upozorní uživatele na nutnost vymazat paměť. V hlavním okně programu je obtížné se zmást, skládá se ze statistických údajů o zaplnění fyzické a virtuální paměti a také systémové mezipaměti a má pouze jedno tlačítko: „Vymazat paměť“.

V nastavení Mem Reduct můžete nakonfigurovat oblasti paměti RAM, které se mají vymazat, a také automatické čištění, které se spustí při dosažení určitého procenta zatížení paměti RAM nebo cyklicky na časovači po zadané době. Můžete si přizpůsobit vzhled ikony na hlavním panelu, styl a velikost písma a také barvy označující úroveň zatížení paměti. V případě potřeby lze změny provedené v nastavení vrátit na výchozí hodnoty.

Mem Reduct verze 3.4 si můžete stáhnout níže

Aplikace je kompatibilní s operačními systémy Windows XP SP 3 a novějšími, ale základní funkce jsou dostupné pouze od Windows Vista. K dispozici jsou přenosné x32 a x64bitové verze. Pro správnou funkci jsou vyžadována administrátorská práva.

29. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný