FreePrograms.me

Převést MP3 na WMA

Конвертация MP3 в WMA


Někdy je potřeba převést známý soubor MP3 do trochu kompaktnějšího formátu WMA založeného na Windows.

Jak převést MP3 do WMA



Podívejme se tedy na několik nástrojů, které lze použít k provedení převodu. Lze k tomu samozřejmě využít i internetové stránky, ale v aplikaci získáte kvalitnější verzi souboru a navíc neexistují prakticky žádná omezení (například omezení velikosti souboru, počtu stažení atd. .).

Program 1: Audio převodník Freemake



Už z názvu této aplikace je jasné, že je zdarma. Tento převodník je navržen speciálně pro hudební soubory. Nevýhodou této utility je ale to, že dokáže převádět soubory trvající maximálně tři minuty. Pro převod delších skladeb budete požádáni o instalaci placené verze aplikace.

Pořadí akcí je následující:
  1. Nejprve si stáhněte aplikaci a poté vyberte soubor, který je třeba zpracovat. Klikněte "Zvuk". V okně, které se otevře, vyberte požadovaný hudební soubor a klikněte "Otevřeno".

    Конвертация MP3 в WMA


  2. V této fázi musíte zadat požadovaný formát zvukového souboru. Chcete-li to provést, nejprve vyberte soubor a poté zadejte směr přeformátování. Klikněte na ikonu "WMA" ve spodní části obrazovky.



  3. Otevře se okno "Možnosti převodu WMA". Není třeba nic měnit; Pokud chcete, můžete změnit kvalitu výsledného souboru na kartě "Profil"... V poli "Uložit do" uvidíte adresu složky, kam bude soubor uložen. Chcete-li změnit složku, klikněte na elipsu napravo od pole.



  4. Chcete-li soubor změnit, klikněte na "Konvertovat". Výsledek převodu můžete zobrazit ve složce, kterou jste zadali dříve.




Program 2: Továrna na formát



Tento program je bezplatný a zcela univerzální převodník. Navíc je možné převést celou skupinu souborů najednou!
  1. Stažení "Format Factory" a klikněte na skupinu "Zvuk".



  2. Poté v seznamu zvukových formátů, který se otevře, označte ikonu "WMA".



  3. Dostanete se do okna pro převod do formátu WMA, kde je třeba zadat soubor, který chcete změnit. Chcete-li to provést, klikněte "Přidat soubor".



  4. V okně, které se otevře, vyberte soubor, který chcete převést. Pokud potřebujete provést tuto operaci s několika soubory, vyberte je všechny. Jak bylo uvedeno výše, tento program může pracovat s několika soubory současně. Poté se otevře okno, kde uvidíte všechny materiály, které jste vybrali a jsou připraveny ke konverzi. Můžete také vidět, kam bude soubor uložen: "Cílová složka". Pokud potřebujete umístit soubor do konkrétní složky, klepněte na "Změna".



  5. Poté, co kliknete na "OK", vrátíte se do úplně prvního okna. Vpravo se zobrazí pouze skupinová úloha WMA: bude uveden zdrojový soubor (sloupec "Zdroj"), směr konverze ve sloupci "Stát", složka, do které bude převedený soubor umístěn ("Výsledek"). Chcete-li zahájit konverzi, klikněte na "Start".



  6. Chcete-li sledovat postup převodu, podívejte se do sloupce "Stát". Po dokončení operace uvidíte hodnotu "Hotovo". Pro otevření souboru klikněte na "Cílová složka" na panelu.




Dodatek 3: Libovolný konvertor



Dále se podíváme na media konvertor Any Converter.
  1. Spusťte program. Vyberte zdrojový soubor: Chcete-li to provést, vyberte jej v okně, které se otevře, a klikněte "Otevřeno". Zobrazí se na hlavní stránce aplikace v seznamu souborů připravených ke konverzi.



  2. Z rozevíracího seznamu formátů rozdělených na části vyberte "Audio soubory" (ikona osmé noty). Poté najděte formát "WMA Audio". Přejděte do sekce "Základní vývoj"pro výběr možností uložení. Ve složce "Výstupní adresář" je registrována konečná složka. Pokud potřebujete soubor uložit do jiné složky, klikněte na ikonu v obrázku adresáře. Po změně výsledné složky můžete kliknout na ikonu "Konvertovat!".



  3. Po zpracování bude soubor otevřen "Dirigent": Znovu se zobrazí umístění souboru WMA.


Dodatek 4: Total Audio Converter



Tato aplikace je špatná, protože je placená. A jeho tester dokáže převést pouze polovinu původního souboru.
  1. Po spuštění programu budete muset vybrat soubor, který chcete převést. Označte složku obsahující soubor MP3 pomocí nástroje navigátoru umístěného vlevo.

  2. Poté se vraťte na pravou stranu převodníku a vyberte soubor, který chcete „zpracovat“. Poté klikněte na ikonu na panelu nástrojů "WMA".



  3. Pokud používáte bezplatnou verzi nástroje, zobrazí se na pět sekund reklama s oznámením, že bude převedena pouze část souboru. Klikněte na "Pokračovat".



  4. V okně, které se otevře, budou viditelné parametry pro změnu ve WMA. Je také možné, že přepínáním mezi kartami možná budete moci provést nastavení pro odchozí formát. Pro nejjednodušší převod to není nutné: ​​vyberte složku, kam chcete uložit soubor WMA (ale výchozí je složka, ve které se nachází zdroj).



  5. Budete moci vidět vybranou cestu v prvku "Název souboru". Chcete-li zahájit konverzi, klikněte na tlačítko "Začít". Dále se otevře okno s dynamikou v podobě digitálního a procentuálního informátoru.



  6. Po dokončení zpracování se dostanete do složky, do které byl soubor WMA uložen.
V tomto článku jsme se seznámili s nástroji převodníku. Doufáme, že si mezi nimi najdete program „podle vašich představ“.
03. února 2018 3
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Diz1k
    Diz1k
    6. prosince 2023 14:24
    Můžete převádět prostřednictvím celkového zvuku nebo prostřednictvím stránek třetích stran
  2. Stasone
    Stasone
    6. prosince 2023 21:48
    Převeďte MP3 do WMA, to je super věc, doporučuji
  3. Basketball
    Basketball
    6. prosince 2023 23:56
    Vyřízeno rychle, skvělý článek, díky