FreePrograms.me

Stáhnout Master 7.0.1.1709

Download Master efektivně řeší 3 hlavní problémy, které vznikají při stahování souborů z internetu: rychlost stahování, pokračování přerušeného stahování a správa stahovaných souborů. Hlavní funkce, které odlišují Download Master od ostatních programů, jsou nejvyšší provozní efektivita a pohodlné uživatelské rozhraní. Download Master umožňuje výrazně zvýšit rychlost stahování souborů přes internet pomocí protokolů HTTP, HTTPS a FTP. K tomu je soubor rozdělen do proudů, které jsou stahovány současně. Program také podporuje obnovení souboru z aktuální pozice po selhání připojení.

Download Master také ví, jak distribuovat stažené soubory do požadovaných složek, pro každý formát můžete použít vlastní nastavení, rád bych poznamenal vestavěný plánovač, schopnost integrovat správce do všech běžných prohlížečů, po kterých následuje odkazy na jak soubory, tak streamovaná data, jako je zvuk a video, budou zachyceny online. Pokud si přejete, Download Master vám umožní používat vyhledávání souborů, k dispozici je pohodlný FTP průzkumník, získáte i DM Bar, stačí do něj přetáhnout odkaz a stahování se okamžitě spustí. To je pro tento úžasný program vše, doufám, že se vám bude líbit, budeme i nadále sledovat aktualizace.
Kromě toho může Download Master sledovat schránku a zachytit odkazy a také vám umožní stahovat a ukládat videa z nejpopulárnějších video služeb, včetně YouTube, Google Video, [email protected], RuTube, Rambler Vision atd.

Download Master 7.0.1.1709 si můžete stáhnout níže

Mezi další funkce programu je třeba poznamenat schopnost integrace se všemi prohlížeči, přítomnost plánovače, vestavěný FTP Explorer, vyhledávání stažených souborů a mnoho dalšího. 
19. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný