FreePrograms.me

AVG PC Tuneup 22.3.5073

AVG PC Tuneup má nástroj, který dokáže upravit seznam programů, které začínají operačním systémem. Někdy to umožňuje několikrát zvýšit rychlost spouštění systému Windows. Mimochodem, existuje nástroj, pomocí kterého lze správně vymazat nainstalované programy z počítače. 

Pomocí AVG PC Tuneup bude váš systém vždy v provozuschopném stavu, můžete zapomenout na nepořádek a další nepříjemnosti, které často narušují běžné používání vašeho počítače. Navíc vám program nabídne nástroje pro změnu designu vašeho systému Windows. Okamžitě stojí za zmínku, že rozhraní AVG PC Tuneup je docela pohodlné, je přítomna ruská podpora, všechny nástroje jsou rozděleny do kategorií, jsou velmi pohodlné k použití, po prvním spuštění můžete vidět obecný stav počítače a pak se rozhodněte, zda jej optimalizovat nebo ne.

Po instalaci a spuštění programu se uživateli zobrazí pohodlné a intuitivní rozhraní. Program prohledá systém, identifikuje potenciální problémy a poté nabízí konkrétní doporučení a akce k jejich odstranění: vyčištění disku, optimalizace registru, správa spouštění a mnoho dalších. Vyberte požadované akce a zadejte příkaz k provedení.

AVG PC Tuneup verze 22.3.5073 si můžete stáhnout níže

Navzdory mnoha optimalizačním a monitorovacím funkcím je AVG TuneUp navržen tak, aby měl minimální dopad na výkon vašeho počítače. 

19. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný