FreePrograms.me

UltraISO 9.7.6.3829

UltraISO je výkonný program pro vytváření, úpravu a konverzi různých obrazových formátů CD/DVD. Podporuje práci s různými formáty: iso, bin, cue, nrg, mdf, mds, img, ccd, sub, ima a dalšími méně obvyklými – celkem více než 30. 

UltraISO - umožňuje nejen vytvářet a převádět obrazy disků, ale také přímo provádět změny - kopírování, mazání a přesouvání souborů. To znamená, že informace na vytvořené kopii lze změnit, aniž by došlo k jejich přepsání. Funkce převodu vám umožní změnit formát obrazu na jakýkoli jiný, například z mds na iso a naopak, což umožňuje otevřít vytvořené kopie CD/DVD v jakémkoli jiném softwaru.

Jednou z charakteristických vlastností programu UltraISO, která jej odlišuje od ostatních analogů, je schopnost vytvořit spouštěcí flash disk, který vám umožní nainstalovat systém Windows do počítače, který nemá diskovou jednotku, pomocí externího média. S tak širokou funkčností program vyžaduje minimální místo na disku a má nízké systémové požadavky, má pohodlné menu rozhraní a je plně přeložen do ruštiny.

UltraISO si můžete stáhnout níže

Stažení UltraISO zdarma v ruštině je nezbytné pro ty, kteří chtějí vytvářet obrázky a vypalovat na disky / flash disky. Podporuje více než 30 formátů a umožňuje otevírat obrázky vytvořené v jiných softwarových produktech.

 

17. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný