FreePrograms.me

Nero Burning ROM 23.0.1000

K vypalování CD s hudbou nebo filmy se používá speciální software. Jedno z nejoblíbenějších řešení vyrábí Nero. Kromě vypalování vám tento nástroj umožňuje importovat data z disku CD, DVD nebo Blu-ray na váš pevný disk: mohou to být zvukové soubory, videa, obrázky a další typy souborů. Můžete si také stáhnout Nero a vytvářet přesné kopie disků: to vám umožní sdílet sérii s přáteli nebo znovu nahrát svou oblíbenou hudební sbírku pro poslech v autě.

Nero Burning ROM podporuje všechny typy optických médií a jednotek. Program umožňuje vytvářet disky s více sekcemi a spouštěcí disky, mazat přepisovatelné disky a vypalovat disky pomocí technologie LightScribe. Program také podporuje tvorbu Audio-CD, MP3, DVD, Video CD a dalších formátů, které lze spustit na audio rekordérech, DVD přehrávačích a dalších zařízeních.

Nero Burning ROM je součástí sady Nero Platinum Suite. Obsahuje různé programy pro práci s mediálními soubory, konverzi a úpravu zvuku a videa, stejně jako pro tvorbu obalů CD, práci s fotografiemi a mnoho dalšího. Po instalaci sady Nero Platinum Suite můžete vybrat a nainstalovat potřebné programy z hlavní nabídky.

Nero Burning ROM verze 23.0.1000 si můžete stáhnout níže:

Nero si můžete stáhnout v ruštině a mnoha dalších jazycích, protože tento program je rozšířený v oblasti práce s optickými disky. Při nahrávání vám utilita umožní nakonfigurovat redundanci dat. To zajistí bezpečnost vašich dat i v případě, že se vaše CD nebo DVD poškrábe.

11. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný