FreePrograms.me

LibreCAD 2.2.0.2


LibreCAD je určen pro vývojáře průmyslových produktů, designéry, architekty atd. Je vhodný pro vytváření složitých výkresů automobilů, domů, vícepatrových budov a dalších prvků.

Nástroje tohoto CAD editoru jsou poměrně bohaté a mohou uspokojit potřeby začínajícího designéra i profesionála. Zde můžete používat čáry, oblouky, geometrické tvary, nastavovat rozměry a poznámky pod čarou, vkládat obrázky a text, šrafovat atd. Při použití pluginů lze funkcionalitu aplikace výrazně rozšířit a optimalizovat pro osobní použití.
Aplikace umožňuje průmyslovým designérům a nadšencům vytvářet CAD návrhy nejvyššího standardu. Budete schopni navrhovat složité modely, spojovat tvary, kreslit objekty od začátku a pracovat s vrstvami.
Softwarové rozhraní lze snadno přizpůsobit. Budete moci přetáhnout prvky po pracovní ploše a umístit je na příslušné místo. Grafické rozhraní je postaveno na knihovnách Qt4. To znamená, že může snadno běžet na různých platformách, aniž by se změnil jeho vzhled nebo výkon.

LibreCAD podporuje specifické CAD formáty – DXF, DXF a SVG, ale kromě nich můžete svůj projekt exportovat do formátů PDF, PNG, BMP a PPM, což je dostatečně pohodlné pro zobrazení vaší práce na téměř jakémkoli PC.
Stojí za zmínku, že rozhraní platformy je docela pohodlné a srozumitelné a dokonce i s ruskou lokalizací, takže při zvládnutí tohoto editoru nebudou žádné potíže.
Obecně lze tuto aplikaci považovat za jednu z lídrů mezi aplikacemi pro vývoj CAD, zaměřených na široké spektrum uživatelů.

LibreCAD si můžete stáhnout níže

LibreCAD si můžete zdarma stáhnout v ruštině. Aplikace je open source a je k dispozici pod licencí GPL. To znamená, že software můžete používat, upravovat a kopírovat zdarma.
Budete mít možnost rozšířit možnosti editoru o pluginy třetích stran nebo si je vytvořit sami. Program je dostupný pro všechny hlavní operační systémy: Windows, Linux a MacOS.


14. února 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný