FreePrograms.me

Bandicam 6.2.4.2083


Bandicam Screen Recorder je jednou z nejlepších aplikací pro zachycení videa z obrazovky vašeho monitoru a také pro pořizování vysoce kvalitních snímků obrazovky. Program má jednoduché ovládání a je plně přizpůsobitelný požadovaným parametrům záznamu: můžete ukládat videa nebo obrázky celé plochy nebo samostatně vybrané oblasti; Podporuje práci se všemi aplikacemi, hrami, filmy; individuální volba kvality a rozlišení přijímaných souborů atd.


Bandicam je program pro zachycení médií z vašeho počítače a připojených zařízení. Tento software vám umožňuje nahrávat video a audio streamy z vašeho počítače, prohlížeče a webové kamery. Kromě toho si můžete stáhnout Bandicam pro záznam hry. Aplikace bude užitečná pro vytváření let's playů: má funkci překrytí obrazu z kamery přes záznam hry.
Pokud jde o formáty, ve kterých můžete ukládat videa a obrázky, jsou zde všechny nejoblíbenější: pro videa - avi a mp4, pro snímky obrazovky - bmp, png, jpg. Program navíc poskytuje plnou podporu kodeků H.264, Xvid, MPEG-1, MJPEG, MP2, PCM a také technologii DirectX/OpenGL. Je výhodné, že při nahrávání videa z počítačových her můžete vidět a ovládat indikátory FPS, a vytvářet tak vysoce kvalitní recenze a popisy.

Mezi další výhody Bandicamu patří možnost nahrávat s rozlišením až 3840x2160, vestavěné rozložení nastavení pro ukládání videí ve formátu YouTube upload (720p/1080p), celkem rozumná velikost výsledných souborů, žádná omezení na max. možná velikost souboru atd.

Bandicam 6.2.4.2083 si můžete stáhnout níže:

Pokud si chcete uložit záznam webináře, školení nebo obchodního jednání na svůj pevný disk, doporučujeme stáhnout si Bandicam zdarma: program pro zachytávání videa je kompatibilní s veškerým softwarem, který lze spustit na PC. Tento nástroj lze použít k zachycení streamovaných videí: živé vysílání, filmy, televizní seriály atd. Pro tvorbu vzdělávacího obsahu jsou ideální funkce nahrávání hlasu přes obrázek a také přidávání efektů pro kurzor.

31. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný