FreePrograms.me

Jak nastavit zvuk v Bandicamu?

Как настроить звук в программе Bandicam?

Pro tyto účely se používají speciální programy, kterých je poměrně hodně. Jedním z nejjednodušších programů pro tyto účely je Program Bandicam. Tento program jsme již recenzovali na našem webu. Dnes si povíme, jak nastavit zvuk v Bandicamu. Proč bude tento konkrétní problém zvažován? Jde o to, že pro mnoho uživatelů program Bandicam jednoduše zastaví nahrávání zvuku. Abychom to napravili, nejprve spustíme Bandicam.

Nyní přejděte na "kartu"Video". Zde hledáme a klikneme na tlačítko "Nastavení". Tyto akce jsou jasněji znázorněny na snímku obrazovky níže.
Как настроить звук в программе Bandicam?


Otevře se nové okno programu, ve kterém je potřeba povolit nahrávání zvuku v programu Bandicam. Chcete-li to provést, stačí zaškrtnout políčko vedle „Nahrávání zvuku". V rozevíracím okně musíte také vybrat Zvuk Win 8 - pro operační systém Windows 8 nebo Zvuk Win 7 - pro operační systém Windows 7. Tyto akce potvrdíme kliknutím na tlačítko "OK".


Na snímku obrazovky výše číslo 4 označuje položku "Nastavení". Pro kontrolu musíte přejít do této nabídky nahrávání zvuku v programu Bandicam. Po kliknutí na položku "Nastavení" se otevře nové okno, ve kterém uvidíte zvukové indikátory. Pro otestování jednoduše řekněte něco do mikrofonu. Pokud se rozsvítí indikátor zvuku, můžete si gratulovat, protože jste právě úspěšně nastavili nahrávání zvuku v Bandicamu.
Nastavení nahrávání zvuku v Bandicamu zabere velmi málo času.
11. prosince 2015 2
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. ahhlov
    ahhlov
    5. prosince 2023 00:51
    Podařilo se mi upravit zvuk v programu Bandicam! díky moc! 
  2. Shaty
    Shaty
    6. prosince 2023 23:17
    Skvělé, povedlo se. Miluji bandity, ale on se často dostává do problémů.