FreePrograms.me

AudioMASTER 3.35


AudioMASTER je program na profesionální úrovni, který je určen pro nahrávání, zpracování a konverzi zvuku. Zvukový editor bude užitečný v mnoha situacích: pokud chcete nahrát hlas pro video blog nebo podcast, odstranit nepotřebné fragmenty nebo zkombinovat několik souborů do jednoho, importovat hudbu z disku CD. 

AudioMASTER si můžete stáhnout, i když jste nikdy předtím nepoužili nástroje pro zpracování zvuku: použití programu je tak snadné, jak je to jen možné. Skutečnost, že je nainstalována výhradně v ruštině, je zvláště vhodná pro učení.
Nejen majitelé výkonných počítačů si mohou stáhnout aplikaci AudioMASTER v ruštině. Software má nízké systémové požadavky, takže poběží i na levných počítačích a noteboocích. Nástroj navíc funguje na 32bitových a 64bitových operačních systémech až po Windows XP včetně. Instalační soubor AudioMASTER si musíte stáhnout z oficiálních stránek vývojáře nebo ze spolehlivého zdroje. Po dokončení stahování spusťte instalaci a postupujte podle pokynů na obrazovce.
Po instalaci můžete s programem začít pracovat. AudioMASTER poskytuje širokou škálu nástrojů pro zpracování a úpravu zvukových souborů. Můžete importovat zvukové soubory v různých formátech, včetně MP3, WAV, OGG a dalších. Poté můžete ořezávat, vytvářet, míchat a aplikovat efekty na své zvukové soubory.

Program také obsahuje mnoho filtrů a efektů, které vám umožní zlepšit kvalitu zvuku, přidat echo, reverb, delay a mnoho dalšího. Můžete také změnit vzorkovací frekvenci, bitrate a další parametry zvuku, abyste dosáhli požadovaného zvuku.
AudioMASTER podporuje dávkové zpracování souborů, které umožňuje současně aplikovat vybrané efekty na několik zvukových souborů. To výrazně šetří čas a zjednodušuje proces zpracování velkého množství souborů.

AudioMASTER 3.35 si můžete stáhnout níže:

Program AudioMASTER má navíc vestavěný převodník, který umožňuje měnit formát zvukových souborů. Soubory můžete převádět do oblíbených formátů, jako jsou MP3, WAV, WMA, AAC a mnoho dalších.

30. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný