FreePrograms.me

PhotoVINTAGE 5.0

PhotoVINTAGE nabízí mnoho inovativních funkcí pro úpravu a obnovu starých fotografií. Pomocí tohoto výkonného editoru fotografií můžete svůj archivovaný obrázek snadno obnovit a oživit pouhými několika kliknutími.

Funkce programu

Jednou z klíčových vlastností PhotoVINTAGE je funkce barvení fotografií. Černobílé obrázky můžete přeměnit na barevné a dodat jim přirozený vzhled. Program automaticky rozpozná barvy, které byly přítomny na původní fotografii, a znovu je vytvoří na obrázku. To přináší působivé výsledky a umožňuje vám uchovat si důležité momenty z minulosti v celé jejich kráse.

Funkce programu

PhotoVINTAGE nabízí pohodlné nástroje pro odstraňování vad ze starých fotografií. Snadno se tak zbavíte škrábanců, skvrn, natržení nebo jiných nežádoucích vad, které by mohly obraz zničit. To umožňuje obnovit původní krásu fotografie a zachovat ji pro další generace.
Kromě toho PhotoVINTAGE nabízí různé nástroje pro korekci barev a osvětlení. Pro dosažení požadovaného efektu můžete upravit jas, kontrast, sytost a další parametry obrazu. To je užitečné zejména při obnově starých fotografií, které mohly ztratit své živé barvy a utrpěly vyblednutí.

Funkčnost PhotoVINTAGE není omezena na obnovu fotografií. Program také umožňuje přidávat různé efekty, filtry a rámečky, které vašim snímkům dodají jedinečný styl a atmosféru.

Stáhněte si PhotoVINTAGE 5.0 zdarma níže

PhotoVINTAGE je inovativní editor fotografií, který vám pomůže obnovit a přeměnit vaše staré fotografie na profesionálně vypadající obrázky. Díky automatickým funkcím a intuitivnímu rozhraní můžete dosáhnout úžasných výsledků v několika jednoduchých krocích.

17. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný