FreePrograms.me

TeamViewer 15.49.3

Program TeamViewer je určen pro vzdálený přístup k počítači. Má schopnost obejít omezení, jako je firewall, blokované porty a NAT místní IP směrování. Tato aplikace vám umožňuje připojit se k jakémukoli vzdálenému systému, ať už je to jiný počítač nebo server, a ovládat jej za účelem provádění nezbytných úkolů. S TeamViewer můžete sdílet zdroje a pracovat ze vzdáleného počítače.

Softwarové funkce

S TeamViewer je snadný vzdálený přístup k počítači. Aplikace umožňuje uživatelům bez speciálních dovedností rychle zvládnout všechny její funkce díky intuitivnímu rozhraní a snadnému použití.
Ačkoli omezení portů nebo brány firewall mohou bránit normálním metodám vzdáleného připojení, TeamViewer vám umožňuje přístup k počítači. Díky tomu, že program vytváří stabilní a spolehlivé spojení mezi vzdálenými počítači, můžete tyto překážky překonat a komunikaci obnovit.

Pomocí NAT TeamViewer snadno směruje místní IP adresy. Úspěšně řeší problémy pomocí technologie NAT a poskytuje bezplatnou komunikaci s počítači připojenými k routeru.

Stáhněte si TeamViewer 15.49.3 pro Windows 10

TeamViewer se díky svým širokým možnostem a snadnému použití stává nepostradatelným nástrojem pro ty, kteří potřebují vzdálený přístup ke svému počítači. I v případě řady důležitých omezení, jako je firewall, zablokované porty nebo směrování lokálních NAT IP adres, tento program zajistí rychlou a správnou správu vzdálených počítačů a spolehlivou komunikaci.

15. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný