FreePrograms.me

Stáhněte si Keystroke Visualizer 2.6

Keystroke Visualizer je software, který vám umožňuje zobrazit klávesy, které stisknete, na obrazovce vašeho zařízení a zobrazit je v reálném čase nad ostatními spuštěnými aplikacemi. Tato funkce může být velmi užitečná pro různé situace, jako jsou prezentace, vytváření demo videí nebo školicích materiálů.

funkce

Program umožňuje zobrazovat malé textové popisky s názvy kláves stisknutých na vybraném místě na obrazovce, ve výchozím nastavení se jedná o pravý dolní roh, ale můžete si vybrat jakékoli jiné místo na obrazovce. Díky tomu mohou diváci nebo studenti snadno sledovat, které klávesy během prezentace nebo demonstrace stisknete.

Vzdělávací materiál

Keystroke Visualizer je ideální pro pedagogy, školitele a tvůrce vzdělávacího obsahu, protože mohou tento nástroj použít ke zlepšení porozumění publiku tomu, co je na obrazovce.

Umístění hlavní nabídky v systémové nabídce zaručuje přístup k nastavení a správě aplikací.

Více možností

Umístěním okna pro zobrazení stisknutých kláves kdekoli na obrazovce se jedná o flexibilní nástroj, který lze přizpůsobit tak, aby vyhovoval vašim individuálním potřebám. Automatické skrytí okna, když se klávesnice nepoužívá, je pohodlnou funkcí, která vám umožní vyhnout se zahlcení obrazovky během prezentace nebo demonstrace.

Nastavení

Nastavení, jako je délka zobrazení, barva písma, barva pozadí, šířka a výška okna, vám umožní přizpůsobit vzhled a chování aplikace Keystroke Visualizer podle vašich preferencí.

Kompatibilní s aplikacemi pro sdílení obrazovky, jako je Zoom, Google Hangout, Skype, TeamViewer.

Možnost automatického spuštění aplikace po přihlášení a dostupnost přenosné verze činí instalaci a používání Keystroke Visualizer ještě pohodlnější.


Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

07. prosince 2023 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. západnia
    západnia
    7. prosince 2023 18:48
    Používám na jinou aplikaci, zatím vše v pořádku, jsem spokojený