FreePrograms.me

FastStone Image Viewer 7.8


FastStone Image Viewer je skutečně pohodlný a bezplatný program pro práci s grafickými obrázky. Nabízí širokou škálu funkcí, které vám umožní snadno prohlížet, převádět a upravovat vaše fotografie.

Hlavní funkce programu

Jednou z hlavních funkcí FastStone Image Viewer je jeho jednoduché a intuitivní rozhraní, díky kterému je práce s programem velmi pohodlná i pro nezkušené uživatele. V něm najdete všechny potřebné nástroje a nastavení pro změnu velikosti obrázku, jeho přejmenování, odstranění nežádoucích částí, úpravu a změnu barev, přidání vodoznaků a mnoho dalšího.
FastStone Image Viewer navíc nabízí funkci tvorby prezentací, která umožňuje kombinovat více obrázků do jednoho, přidávat mezi nimi přechodové efekty a dokonce přidat hudbu na pozadí. S více než 150 dostupnými přechodovými efekty můžete v několika jednoduchých krocích vytvářet podmanivé prezentace.

FastStone Image Viewer je vynikající alternativou k ACDSee, která nabízí mnoho užitečných grafických funkcí a přitom zůstává snadno použitelná. Doporučuji tento program vyzkoušet a ujistit se, že je pohodlný a efektivní.

Program si můžete stáhnout z našich webových stránek níže

Program podporuje všechny hlavní formáty obrazových souborů, jako jsou BMP, JPEG, JPEG 2000, GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO, TGA, stejně jako RAW formáty digitálních fotoaparátů, včetně CR2, CR3, CRW, NEF, NRW, PEF, RAF, RWL, MRW, ORF, SRW, X3F, ARW, SR2, SRF, RW2 a DNG. To znamená, že můžete snadno pracovat s fotografiemi bez ohledu na formát, ve kterém jsou uloženy.

12. ledna 2024 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný