FreePrograms.me

WinDirStat 1.1.2.80

WinDirStat je program pro prohlížení statistik využití místa na disku a jeho čištění. 

Program, dostupný pro všechny aktuální verze systému Microsoft Windows, provádí následující funkce. Za prvé, při prvním spuštění prohledá celý strom adresářů na všech dostupných jednotkách. Poté poskytuje uživateli statistiky ve třech různých formátech. Místo standardního Průzkumníka Windows je výpis adresářů řazen podle adresáře nebo velikosti souboru.

K dispozici je také adresářová mapa, která představuje kompletní obsah adresářového stromu v grafické podobě. Seznam přípon vám nakonec umožňuje zobrazit statistiky o typech souborů. Při prohlížení stromové mapy je každý soubor reprezentován barevným obdélníkem, jehož velikost je úměrná velikosti souboru. Obdélníky jsou uspořádány tak, že adresáře jsou také reprezentovány obdélníky, které obsahují všechny soubory a podadresáře. Barva obdélníku označuje typ souboru, jak je uvedeno v seznamu přípon.

Za prvé, při prvním spuštění prohledá celý strom adresářů na všech dostupných jednotkách. Poté poskytuje uživateli statistiky ve třech různých formátech. Místo standardního Průzkumníka Windows je výpis adresářů řazen podle adresáře nebo velikosti souboru. K dispozici je také adresářová mapa, která představuje kompletní obsah adresářového stromu v grafické podobě.

Konečně seznam přípon umožňuje zobrazit statistiky o typech souborů. Při prohlížení stromové mapy je každý soubor reprezentován barevným obdélníkem, jehož velikost je úměrná velikosti souboru. Obdélníky jsou uspořádány tak, že adresáře jsou také reprezentovány obdélníky, které obsahují všechny soubory a podadresáře. Barva obdélníku označuje typ souboru, jak je uvedeno v seznamu přípon.

Tento program si můžete stáhnout z odkazu níže

WinDirStat prohledá všechny jednotky nebo složky během několika minut (v závislosti na jejich velikosti). Poté můžete vidět procento, velikost, datum a čas poslední úpravy, atributy a celkový počet položek, souborů a podsložek. Kliknutím pravým tlačítkem na vybraný soubor můžete zkopírovat cestu do schránky, otevřít ji v Průzkumníkovi nebo v příkazovém řádku, zobrazit vlastnosti a odstranit soubory.

08. ledna 2024 5
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Siko777
    9 Leden 2024 20: 02
    Snadno ovladatelný program, skvělý pro použití a práci s parky, doporučuji všem!!!
  2. Lech
    9 Leden 2024 20: 41
    skvělá aplikace, doporučuji všem stáhnout a vyzkoušet
  3. Hleb
    Hleb
    9 Leden 2024 21: 12
    zajímavý program, hned si ho stáhnu. Velký
  4. kokojambo
    9 Leden 2024 21: 24
    Ještě jsem na to nepřišel, ale už se mi líbí všechno 
  5. D
    D
    9 Leden 2024 22: 56
    Super super díky moc za informace