FreePrograms.me

Stáhnout LTspice XVII 17.1.9

LTspice má pravdu. LTspice je bezplatný program pro modelování a simulaci elektrických obvodů pomocí algoritmu SPICE (Simulation Program with Integrated Circuit Emphasis). Umožňuje inženýrům a elektronickým nadšencům testovat výkon elektronických obvodů, provádět měření a optimalizovat parametry obvodu bez nutnosti vytvářet fyzické prototypy.

Design

LTspice obsahuje knihovnu hotových prvků obvodů, které lze použít při modelování, a také poskytuje možnost přidávat své vlastní prvky. Program má pohodlné uživatelské rozhraní, které umožňuje vytvářet diagramy a nastavovat parametry prvků. Existují také zdroje, kde můžete najít další knihovny prvků vytvořené komunitou uživatelů.

Zaručuje bezpečnost

LTspice nabízí dva režimy simulace: normální a alternativní. Alternativní režim poskytuje lepší stabilitu a přesnost výpočtu, ale může být pomalejší. Jakmile je simulace dokončena, LTspice poskytne výsledky, včetně výstupů obvodu a dalších důležitých parametrů pro každý prvek.

funkce

Zajímavou funkcí LTspice je možnost uložit výsledky simulace do zvukového souboru WAV. To může být užitečné například pro analýzu audio signálů nebo vytváření zvukových efektů.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

Celkově je LTspice výkonný nástroj pro modelování a simulaci elektrických obvodů a je široce používán ve strojírenství a elektronických aplikacích.

 

30. prosince 2023 1
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný
  1. Masthev99
    8 Leden 2024 15: 52
    Nejlepší aplikace pro zpracování a produkci zvuku. Všechno se mi líbí, stáhl jsem si to