FreePrograms.me

Stáhněte si Paint Shop Pro 2023

Před více než 20 lety začal Corel vyvíjet software pro zpracování fotografií a grafický design. Na základě svých dlouholetých zkušeností vydali jeden z nejlepších fotoeditorů na trhu - Paint Shop Pro Photo.

funkce

Paint Shop Pro Photo je určen především pro fandy, což se projevuje přítomností automatických funkcí a jednoduchého rozhraní. Program však disponuje téměř všemi funkcemi, které lze nalézt v profesionálních aplikacích, a výrazně převyšuje konkurenci Adobe, Photoshop Elements.

Upravit fotografie

S Paint Shop Pro Photo můžete pracovat s vrstvami a provádět na fotografiích jakékoli změny a také aplikovat různé efekty. Program také podporuje dávkové zpracování a vykreslování HDR (High Dynamic Range) fotografií.

výcvik

Důležitou vlastností programu je přítomnost plně funkčního Školícího centra, kde se uživatelé mohou naučit všechny techniky pro práci s programem a jeho funkčnost.

Nejpozoruhodnějším aspektem Paint Shop Pro Photo je však jeho dostupná cena. Uživatelé jsou většinou zvyklí na vysoké ceny takových programů, i když nejsou určeny výhradně profesionálům. Corel však stanovil konkurenční cenu za licencování svého produktu.

Corel's Paint Shop Pro Photo je vysoce doporučeno pro fotografické nadšence, ale je také populární mezi většinou profesionálních fotografů.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

16. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný