FreePrograms.me

Stáhněte si EaseUS MobiUnlock 2.0.1.12226

EaseUS MobiUnlock je inovativní nástroj určený k ochraně vašeho iOS zařízení. Poskytuje bezpečný zámek obrazovky na iPhone, iPad a iPod a zajišťuje maximální bezpečnost a soukromí vašich dat.

ochrana

Program je kompatibilní se všemi úkoly zamykání, včetně Touch ID a Face ID, a poskytuje vysokou úroveň ochrany proti neoprávněnému přístupu k vašemu zařízení.

Podpora zařízení

Mezi hlavní funkce EaseUS MobiUnlock patří podpora pro širokou škálu modelů zařízení, od iPhone 4S po nejnovější iPhone 12, stejně jako iPad mini, iPad Air, iPad Pro, stejně jako iPod mini, iPod shuffle, iPod nano a iPod touch atd.

Jednoduchý návod

Výhodou tohoto programu je jeho snadné použití. I když je úkol obtížný, EaseUS MobiUnlock má jasné rozhraní, které vám umožní odemknout váš iPhone v několika jednoduchých krocích. Stačí se řídit pokyny na obrazovce a vaše zařízení se za chvíli odemkne.

funkce

Při prvním spuštění EaseUS MobiUnlock budete muset připojit své iOS zařízení k počítači pomocí USB kabelu. Dále vás program vyzve k výběru modelu vašeho zařízení. Chcete-li vstoupit do režimu obnovy, budete muset na samotném zařízení provést několik jednoduchých kroků, které program podrobně vysvětlí.

Po dokončení připojení program automaticky rozpozná model vašeho zařízení a verzi nainstalovaného firmwaru. Než zahájíte proces odemykání, budete si muset stáhnout nejnovější firmware. Jakmile je vše připraveno, můžete začít odemykat podle podrobných pokynů na obrazovce.

Všichni uživatelé našich stránek si budou moci stáhnout tento program z oficiálních zdrojů bez virů a dalších nástrojů.

Aplikaci si můžete stáhnout z následujícího odkazu:

 

12. prosince 2023 0
Komentář
Zadejte kód z obrázku:*
Kliknutím na obrázek aktualizujte kód, pokud je nečitelný